Severina zbog bivšeg spala na 48 kilograma, progovorila o navodnim pretnjama koje je dobijala

16.09.2021

14:37 >> 14:13

0

Pevačica je posle dužeg vremena ispričala kroz kakve je stvari prolazila

Severina zbog bivšeg spala na 48 kilograma, progovorila o navodnim pretnjama koje je dobijala
Copyright Severina ATAImages/Antonio Ahel

Severina Vučković je dve godine pričala o svojoj borbi sa bivšim nevenčanim partnerom Milanom Popovićem za starateljstvo nad njihovim sinom. Pre izvesnog vremena, pevačica je otkrila da joj je starateljstvo vraćeno, a zapravo će otac deteta i ona deliti brigu o njihovom nasledniku.

Severina ATAImages/Antonio Ahel

Kako je sada izjavila, njen bivši partner joj je navodno pretio novim eksplicitnim video, zbog čega je spala na 48 kilograma telesne težine.

pročitajte još

– Neposredno pre početka školske godine, u leto 2019. medije su preplavile moje privatne fotografije koje sam svom mužu slala sa turneje. Shvatila sam da mi je hakovan telefon, a otkrila da je to učinio sitni kriminalac koji je mojoj porodici naudio i u drugim stvarima i protiv njega se vodi kazneni postupak. Milan meni šalje poruku da će izaći moj “novi porno film” i pita zašto to radim detetu. Prema tome znate da je to napravio njegov tata. Pala sam na 48 kilograma od stresa, prekinula sve radne obaveze, to me je dotuklo – ispričala je pevačica.

Severina Kojić, ATAImages/ Antonio Ahel

Ona je dodala i da joj je bivši partner redovno prebacivao zbog snimka koji je isplivao u javnost 2004. godine.

– Na početku naše veze, jedina stvar koja mi je signalizirala da Milanu nije stalo do mene bilo je njegovo pitanje koliko sam naplatila taj filmić. Sramotno! Želim poručiti mladim devojkama da budu oprezne i paze šta čine. Svesna sam da postoje tri osobe koje sam time povredila i želim da im se izvinim. To su deca i supruga mog partnera iz tog videa. To su jedine osobe kojima trebam da se izvinim – rekla je Severina za “H-alter” i nastavila:

– Svesna sam da će se moj sin kad tad sresti sa tim i imam to na umu. Kada procenim vreme, sama ću mu to reći i htela bih da to čuje od mene.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike