Pojavio se u javnosti nakon skandala sa Naserom Orićem: 24sedam usnimio Kebu! (VIDEO)

16.09.2021

17:49 >> 18:00

1

Nije mogao da propusti važan događaj

Pojavio se u javnosti nakon skandala sa Naserom Orićem: 24sedam usnimio Kebu! (VIDEO)
Copyright Dragan Kojić Keba Foto: ATAimages/Antonio Ahel

Pevač Dragan Kojić Keba našao se danas u centru skandala kada je isplivala stara fotografija na kojoj su ratni zločinac Naser Orić i on. Ta fotografija je zgranula srpsku javnost, koja je na društvenim mrežama žestoko oplela po pevaču, ali izgleda da se on ne potresa previše.

pročitajte još

Naime, ekipa 24sedam usnimila je Kebu na utakmici koja se igra na stadionu “Rajko Mitić” ove večeri između Crvene Zvezde i Braga. Pevač je poznat kao veliki fan crveno-belih, te nije čudno što se pojavio tu.

Dragan Kojić Keba, 24sedam

Podsetimo, fotografija Orića i Kebe je navodno nastala u Sarajevu, u dvorani “Mirza Delibašić”, na humanitarnom koncertu za pomoć poplavljenom Goraždu pre više od decenije i po. Međutim, to nije sve. Mediji prenose da se između Kebe i Orića rodilo i prijateljstvo, koje datira još iz osamdesetih godina, kada je Orić bio pripadnik Specijalne jedinice MUP Srbije. Tada se moglo i čuti da je tokom boravka u Sarajevu Kojić navodno proveo dva dana u Naserovoj vikendici, u mestu Olovo, nedaleko od Sarajeva.

Naser Orić i Dragan Kojić Keba, Twitter printscreen

24sedam je pokušavao danas da stupi u kontakt sa pevačem kako bismo dobili njegovu izjavu povodom ovog slučaja, ali se on nije javljao na broj poznat redakciji.

Šta je Keba radio na utakmici pogledajte u nastavku.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike