Nije mogao da se suzdrži! Aca Sofronijević usred emisije poljubio devojku (FOTO)

18.09.2021

13:52 >> 13:53

0

Autor: D. Božović

Poznati harmonikaš već duže vreme uživa u ljubavi sa voditeljkom Granda”

Nije mogao da se suzdrži! Aca Sofronijević usred emisije poljubio devojku (FOTO)
Copyright Aca Sofronijević ATAImages/Antonio Ahel

Poznati harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević ne krije da uživa u vezi sa voditeljkom „Granda” Sanjom Ćulibrk. Kako je ranije ispričao njihova ljubavna priča se dogodila sasvim spontano i to je nešto najbolje što je moglo da im se desi.

Da se oko njih ljubav oseća u vazduhu govori i jedan trenutak koji je Sanja objavila na Instagramu. Naime, Ćulibrkova je objavila isečak iz emisije u kojoj se vidi da ju ju Sofronjević poljubio pred svima.

Aca Sofronijević, Sanja Ćulibrk, Printscreen Instagram/culibrkova

Naime, oni nisu krili sreću, te su Aca i Sanja pred kamerama pokazali kako razmenjuju strasti i u tom trenutku je pao poljubac.

Podsetimo, Sofronijević je nedavno u intervjuu i sam pričao koliko je srećan što je konačno našao srodnu dušu i uplovio u mirnu luku.

– Nemam šta da krijem, živim normalno, sve je to u opisu posle, ne smeta mi ništa. Smetaju mi netačne informacije. Mi šest meseci živimo zajedno, stvarno nam je lepo, ja sam presrećan, ona je fantastična devojka. Sanja i ja smo se spojili baš kada je trebalo – ispričao je Sofronijević ranije za „Grand magazin”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike