Karleuša potresena zbog smrti Marine Tucaković: Maki moja, ostavila si najlepši trag

19.09.2021

19:56 >> 20:09

0

Njih dve bile su i saradnice i dobre prijateljice

Karleuša potresena zbog smrti Marine Tucaković: Maki moja, ostavila si najlepši trag
Copyright Jelena Karleuša. Foto: Antonio Ahel/ATAImage

Jelena Kareluša oglasila se na Instagramu povodom smrti Marine Tucaković, koja je izgubila borbu u 68. godini sa opakom bolešću.

Osim što su godinama sarađivale, Jelena i Marina bile su prijateljice, a poslednji put srele su se na javnom događaju kada je Saša Popović organizovao promociju albuma supruzi Suzani Jovanović.

Marina Tucaković ,,Šta sam tebi i ko sam sebi” screenshot, K1

-Maki moja… tražim reči… U ovom usranom životu punom bola, patnje i tuge ti si ostavila najlepši trag…A za to je valjda vredelo živeti… Hvala ti za sve – napisala je neutešno Karleuša.

Podsetimo, Marina je rođena 4. novembra 1953. godine u Beogradu. Završila je Ekonomski fakultet u Beogradu. Njen život su obeležili brojni srećni, ali i bolni trenuci, a sve njih je proživljavala uz podršku i ljubav supruga Aleksandra Fute Radulovića.

pročitajte još

Marina i Aleksandar imaju sina Milana, a njihov drugi sin Miloš je iznenada preminuo 2008. godine. Njegovo beživotno telo je u porodičnom domu Radulovićevih pronašla njegova tadašnja devojka Saša. Marina se od toga nikada nije potpuno oporavila, a jednom prilikom je priznala kako je razmišljala o samoubistvu, ali ipak se okrenula poslu i utehu pronašla u onome što najbolje radi, pisanju pesama.

Marina je govorila da bi volela biti anonimna osoba i nije volela da se mnogo pojavljuje na televiziji, a kad se pojavila na početku karijere bila je pod stresom kad bi trebalo da ide u neku emisiji. Svoje slobodno vreme provodila je sa porodicom tako što bi zajedno ručali, a uveče bi se okupljali i razgovaraju. Ponekad su znali da odu i na neko putovanje.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike