Ljubavna priča Biljane Tipsarević: Malo ko zna kad smo se mi u stvari upoznali i da mu se nisam javljala godinu dana!

09.05.2021

17:59

0

Autor: M. Gudžulić

Teniser je dugo imao dizajnerkin broj telefona, ali nikako nije uspevao da joj se približi

Biljana Tipsarević ATAImages/Anotnio Ahel

Biljana Tipsarević objasnila je javno kako spada među staromodne žene, kada je zavođenje u pitanju. Više voli kada se muškarac udvara, postepeno i na romantičan način, nego da je samo pozove telefonom. Kako je, u njenom slučaju, suprug i poznati teniser Janko Tipsarević dugo imao njen broj, a ona mu se nije javljala, i te kako se zapitala – da li bi danas bili ovako srećna porodica da je ipak podigla slušalicu.

Pročitajte još:

– Jako malo ljudi zna našu priču, koja je jako interesantna. Janko je neko ko je mnogo putovao kada je bio aktivan igrač, mi smo se upoznali kad smo bili mladi, 21, 22 godine, kako vreme leti… Mene je moj komšija Pufi pohvalio Janku. Dao mu moj broj telefona, bez da me je uopšte video Janko je mene zvao, ali ja se, srećom, nisam javila – počela je dizajnerka u „Premijeri – Vikend specijalu”: Posle godinu dana, mi smo se upoznali preko prijatelja, gde se on meni predstavio i rekao mi da već ima moj broj telefona i pitao zašto se ne javljam već godinu dana – nasmejala se ona.

U tom periodu, nije bila mnogo „u tenisu”.

– Sudbina je, ali da sam se pod tim okolnostima javila u tom trenutku i da se on predstavio, s obzirom da ja nisam bila neki teniski fan, nisam pratila toliko naše sportiste, nisam bila upoznata sa njegovim imenom i prezimenom na tom nivou… Da sam se javila i da je on zahtevao da se upoznamo tek tako, ja bih to odbila istog tretnuka – ističe Biljana.

Zatim, objasnila je i zašto bi to uradila.

Antonio Ahel/ATAImages

– Ja sam staromodna i volim kad se muškarac udvara ženi, a ne da okrene telefon, to je najlakša stvar. Volim kad se žena osvaja na postepan i romantičan način, što je on posle godinu dana i učinio. Sreća da se nisam tada javila, jer ko zna da li bi danas bili porodica i imali dvoje predivne dece – kaže gospođa Tipsarević.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Pročitajte još:

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti