Zorica Marković rešila da raskrinka estradu u svojoj knjizi: Prekipelo mi je, za sve imam dokaze!

06.09.2021

17:28 >> 17:00

0

Autor: Marija Mitić

Mnoge javne ličnosti strepe od detalja koji će se naći u njenom prvom štivu

Zorica Marković rešila da raskrinka estradu u svojoj knjizi: Prekipelo mi je, za sve imam dokaze!
Copyright Zorica Marković. Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica narodne muzike Zorica Marković, koja se već godinama unazad bavi i ugostiteljstvom, uveliko piše svoju prvu knjigu, od koje strepi dosta naših javnih ličnosti.

Kako je pevačica sama istakla, jedva čeka da iznese “mračne tajne estrade”, ali nažalost, zbog dogovora sa izdavačkom kućom, još uvek ne sme da otkrije šta nas to sve očekuje u njenom prvom štivu.

Zorica Marković Printscreen ,,Glamur”

– Razlog da se posvetim pisanju je taj što gledam, krstim se i ne verujem. Svi su kao sjajni, bajni, uzorni, vernici, ma za poželeti, a kad se malo zagrebe površina, nema čega nema. I ja nemam ništa protiv toga, neka se svako predstavlja kako želi, ali nemoj meni da prodaješ m*** za bubrege. Sa mnom budi onakav kakvog te znam. Pa, prekipelo mi je – kaže Zorica, a potom dodaje da  ne sme da otkriva imena koja će se naći u knjizi.

Zorica Marković ATAImages/Antonio Ahel

– Potpisala sam ugovor sa izdavačem gde stoji da ne smem da otkrivam delove knjige niti ko će se sve tu naći. Ne možete ni da pretpostavite. Sadašnje velike zvezde, bivše, političari u usponu i u padu, vajni biznismeni… Svi sa kojima sam sedela, prikrivala ih, našla im se kad je trebalo, a oni sve to zaboravili. Pa, njihov najveći problem je što ja sve pamtim kao slon. I za sve imam dokaze i svedoke. Mene i ovako mrze, a da ni sami ne znaju razlog. Smeta im što radim, živim, postojim, tako da ću sad bar znati šta je razlog. Svako ko je radio prevare, malverzacije i šta sve ne sad nek se suoči sa tim – zaključuje Zorica za Skandal.

Neki već pretpostavljaju da će poseban deo biti namenjen Lepoj Breni, čiji su menadžeri krajem 80-ih navodno hteli Zoricu da sklone sa estrade. Takođe, očekuje se da Zorica iznese i sočne priče iz zajedničkog života sa Vesnom Zmijanac.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike