Sudbina je imala drugačiji plan: Ana Bekuta nije želela da se bavi pevanjem, muka ju je naterala!

09.09.2021

21:41 >> 21:46

0

Ona je imala san da se bavi potpuno drugom profesijom, ali život joj je predodredio ovaj put

Sudbina je imala drugačiji plan: Ana Bekuta nije želela da se bavi pevanjem, muka ju je naterala!
Copyright Ana Bekuta ATAImages/Stefan Tomašević

Ana Bekuta postoji na estradnoj sceni više od tri decenije, a sigurno je da ne postoji osoba koja ne zna ili nije čula makar jedan njen hit. No, dok možda njene kolege žele da steknu popularnost rano, njen plan je bio drugačiji. Naime, malo ljudi zna da Ana u mladosti nije želela da se bavi pevanjem!

– Ja nikada nisam sanjala da budem pevačica, htela sam da budem učiteljica. Uzor su mi bile dve žene koje su mi predavale i u njima sam videla svoje idole – izjavila je Bekuta svojevremeno za domaće medije.

Ana Bekuta, ATA Images/Antonio Ahel

No, kako kažu, život ne može da se planira, pa je tako pevačici sudbina bila drugačija. Rano je postala majka, te je svoj talenat morala da iskoristi kako bi zaradila novac. Tada joj je to jedino bilo bitno.

– U 17. godini sam dobila Igora, a dve godine kasnije kada sam shvatila da nemam od čega da gajim dete, zaposlenja nije bilo u Priboju, taj talenat je iskorišćen u svrhu da pevam. Tih godina mi je bilo najvažnije da preživim i stanem na noge – otvoreno je ispričala Ana, piše “Grand Online”.

Ana Bekuta ATAImages/Antonio Ahel

Sada kada ima zavidnu karijeru, pored brojnih hitova, Ana pomaže i mladim, talentovanim ljudima koji se takmiče u “Zvezdama Granda”, gde je ona jedan od članova žirija i mentor.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike