Teško je živeti kad ti loše pođe... Marija Ramadanovski tati u čast izvela čuvenu baladu, pa ostavila sve bez reči (VIDEO)

02.01.2021

12:16 >> 14:06

0

Mlađa ćerka pokojnog pevača pokazala je veliki talenat, u segmentu posvećenom njemu u okviru novogodišnjeg programa ružičaste televizije

Teško je živeti kad ti loše pođe... Marija Ramadanovski tati u čast izvela čuvenu baladu, pa ostavila sve bez reči (VIDEO)
Copyright Marija Ramadanovski Printscreen ,,Pink"

Marija Ramadanovski zapevala je u okviru novogodišnjeg specijala svima dobro poznatu ,,Teško je živeti”, koju je nekada izvodio njen otac, jednako emotivno kao što je to i on svojevremeno činio. Ona se pridružila Džejevim kolegama i prijateljima na sceni, pa se latila mikrofona, u segmentu posvećenom njemu.

Smogla sam snage da otpevam tu pesmu, ,,Teško je živeti”, koju sam pevala pre samo mesec dana sa tatom u emisiji, a sad je pevam za njegovu dušu u emisiji posvećenoj zapravo njemu. Šta sve čoveka zadesi u životu, a da toga nije ni svestan”, pisala je Marija na Instagramu po snimanju specijala.

Njemu u čast svi su otpevali po neku od pesama ,,kralja balada”, ali Marija je svakako ostavila poseban ,,otisak”, pa i ostavila sve bez reči pokazavši veliki talenat.

Tokom emotivnog specijala ,,vrteli” su se Džejevi najveći hitovi. Na ovaj način i u društvu mlade Marije, kolege i prijatelji pokazali su koliko im pevač nedostaje.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike