Najviše vole kad su zajedno i u prirodi: Đokovići uživaju na najvećoj srpskoj planini (FOTO)

28.11.2020

09:17

0

Teniser je opisao koje blagodeti pruža priroda i vreme provedeno s porodicom

Najviše vole kad su zajedno i u prirodi: Đokovići uživaju na najvećoj srpskoj planini (FOTO)
Copyright MN Press

Novak Đoković kad god nije na putovanju zbog turnira, najviše vremena posvećuje svojoj porodici, a da bi ga proveli kvalitetno i korisno, često otputuju u prirodu.

Iako gotovo da nema mesta koje nije posetio u celom svetu, teniser često obilazi i svoju zemlju, za koju, gde god da se nalazi, pomene u najboljem svetlu. Sada su Nole, Jelena i njihovo dvoje dece otputovali na najlepšu srpsku planinu – Taru. Utiske o lepoti, značaju boravka u prirodi i vreme provodeno s porodicom, Đoković je opisao opširnim postom na Instagramu, otkrivši i kako uživaju zakedno.

– Koliko samo lepote i bogatstva nudi naša Srbija. Tara je divlja planina koja skriva svoje tajne sve dok ne dođete do nje i pokažete joj veliko divljenje. Jezera Perućac i Zaovine, istorijska reka Drina koja moćno teče i očarava svakog ko je ugleda. Zahvalni smo na zajedničkom, porodičnom vremenu i radujemo se daljem istraživanju bisera naše zemlje – poručio je najbolji teniser sveta.

Na fotografijama se vidi da ova najpopularnija četvoročlana porodica obilazi vidikovce na Tari, uživa u prirodi, dok njihova deca Stefan i Tara trčkaraju.

Pročitajte još:

Jelena i Novak Đoković prvi put su se sreli na Banovom brdu: Bili smo klinci i pitao me je da mu pomognem…

Stevan Piale raznežio obožavaoce fotografijom s ćerkom: Oglasila se i glumčeva koleginica

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike