Đorđe David čuo se sa ženom Mike Aleksića posle njegovog privođenja: Odgovorno tvrdim da Biljana ništa nije znala!

19.01.2021

15:04 >> 20:34

0

Posle pokojnog oca Miroslav mu je, kaže, bio prvi autoritet. Situacija koja trenutno potresa čitavu javnost teško mu je pala, kako je ozloglašeni učitelj b

Đorđe David čuo se sa ženom Mike Aleksića posle njegovog privođenja: Odgovorno tvrdim da Biljana ništa nije znala!
Copyright Đorđe David Foto: 24sedam/ Goran Sivački

Milena Radulović i Iva Ilinčić hrabro su istupile javno sa stravičnim detaljima zlostavljanja od strane učitelja glume Miroslava Mike Aleksića, a u toj drami nisu same. Sa njima, oglasilo se još nekoliko devojaka, među kojima ima i maloletnica, koje su ga optužile za silovanje. Tim povodom oglasio se i roker Đorđe David, koji je po profesiji glumac i bio je jedan od prvih polaznika sada ozloglašene škole. Takođe, sa Aleksićevom suprugom Biljanom Mašić kolega je sa klase sa Akademije i tvrdi da ona ni za šta nije znala.

Pročitajte još:

– Meni je Mika posle mog pokojnog oca bio prvi autoritet. Ovo je pakao za mene. On je za mene bio heroj mog sazrevanja i ne kapiram šta se desilo u njegovoj glavi da dođe do ovoga – počeo je Đorđe David za „Grand Online”, pa zatim dodao da se čuo sa Biljanom nakon što je Mika Aleksić priveden.

On tvrdi da ona nije znala ništa o zlostavljanju.

– Rekao sam joj da na mene može da računa 24 sata. Mala Radulovićka je bila kod Biljane na klasi, znam je od 14. godine i odgovorno tvrdim da Biljana ništa nije znala. Neki kažu da ne postoji šansa da ne saznate tako nešto, ali postoje ljudi koji vode dvostruki život – tvrdi roker.

– Mala Radulovićka je doživela ozbiljno olakšanje i kamen sa svoje duše skinula, a Biljana ga je dobila. Postoji ono što se zove poverenje i verovanje a nikada možda ne upoznamo osobu prekoputa sebe. Ne želim nikada da izneverim moju Anu, Stašu (suprugu i ćerku) i bilo koju prijateljicu. Sud će reći svoje, jedva čekam razrešenje – zaključio je on.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike