Sin slavne manekenke pronađen mrtav u 25. godini

19.01.2021

18:45 >> 19:10

0

Autor: N. Lisinac

Od njega su se pored neutešnih roditelja oprostila i mnoga zvučna imena iz modne industrije

Sin slavne manekenke pronađen mrtav u 25. godini
Copyright Steani Sejmor Foto: Profimedia

Sin američke manekenke Stefani Sejmor, Hari Brant je pronađen mrtav u subotu, nakon što se,”slučajno predozirao”. Naime, maneken je trebalo da krene na rehabilitaciju za nekoliko dana, no taj trenutak nikada nije dočekao, navode strani mediji.

Neutešni roditelji su se od sina oprostili službenom izjavom:

– Zauvek ćemo tugovati jer je njegov život završio prerano zbog njegovog poroka. Puno je postigao za svoje 24 godine, ali nikad nećemo dobiti priliku da vidimo šta je sve mogao da uradi. Hari nije bio samo naš sin. Bio je i divan brat, voljeni unuk, omiljeni ujak i brižni prijatelj – piše u izjavi.

– Bio je kreativna, moćna duša puna ljubavi, koja je donela svetlo u srca mnogih ljudi. Bio je zaista divna osoba, iznutra i spolja – piše u objavi koju su medijima poslali Harijevi roditelji.

Stefani Sejmor i Hari Brant Foto: Profimedia

Hari je od rođenja bio pod svetlima reflektora i učestvovao je na poznatim “Met Gala” zabavama od svoje 16. godine. On i njegov brat PIter su proglašeni najlepšom braćom u Njujorku prema izboru “New York Magazine-a”.

Hari je radio i kao novinar u časopisu “Interview”, koji je u vlasništvu njegovog oca. Bio je i model, pa je radio za dizajnere poput “Balmain-a”, a pojavio se i u italijanskom “Vogue-u”.

Pročitajte još

Osim toga, s bratom je pokrenuo i brend uniseks šminke za kozmetičku kompaniju “Mac”. Zbog svojih problema s drogom odustao je od školovanja. Modni dizajneri Roberto Kavali i Oliver Dejskens oplakuju smrt Harija Branta.

– Stvarno ćeš nam nedostajati – napisao je Kavali na svom Instagram profilu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike