Gagi Đogani isplatio Anabeli 21.000 evra za alimentacije!

22.01.2021

22:45 >> 22:23

0

Autor: D. Božović

Atijasova je tužila densera zbog neplaćenih alimentacija, zbog čega su njemu bili blokirani svi računi dok potraživanja nisu isplaćena

Gagi Đogani isplatio Anabeli 21.000 evra za alimentacije!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Denser Gagi Đogani i njegova bivša supruga Anabela Atijas godinama unazad biju teške bitke, a sav prljav veš iz njihovog braka je dospeo u javnost. Nakon razvoda, Đogani je bio dužan da isplaćuje alimentaciju za svoje ćerke, ali kako to nije učinio, Atijasova je rešila da to sredi sudskim putem.

Naije, Anabela je tužila Gagija za neplaćene alimentacije i dobila ga je na sudu. Đoganiju su zbog ovoga bili blokirani svi računi dok nije isplatio sva potraživanja.

Anabela Atijas i Gagi Đogani ATAImages/Antonio Ahel

– Na koji način je Anabela uzela svoja potraživanja, u to neću da ulazim. Bilo, pa prošlo – kazao je Gagi na početku o bivšoj supruzi, pa izneo više detalja:

– Sudski izvršitelji su blokirali račun i uzeli sredstva koja su se potraživala, tako da joj je 21.000 evra isplaćena. Ja se nisam uzrujao nijednog momenta, jer sam znao da pare idu mom detetu – objasnio je Đogani i istakao da bi više voleo da se ovaj proces rešio mirnijim putem nego što je to učinjeno preko suda:

– To je moglo samo da drugačiji način da se uradi. Mogao sam lepo novac da dam Anabeli ili detetu i gotovo, ali dobro. Šta je tu je – dodao je on za „Svet”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike