Ana Nikolić progovorila o Rastinom slučaju: Državni organi rade svoj posao, ja sam uvek bila uz njega

24.01.2021

16:28 >> 17:21

0

Autor: N. Lisinac

Pevačica je otkrila sve o odnosu sa bivšom svekrvom

Ana Nikolić progovorila o Rastinom slučaju: Državni organi rade svoj posao, ja sam uvek bila uz njega
Copyright Foto: ATAimages/Antoni Ahel

Reper Stefan Đurić Rasta pre nekoliko dana priznao je krivicu i zbog posedovanja nedozvoljenih supstanaca osuđen je na godinu dana kućnog zatvora. Njegova supruga, pevačica Ana Nikolić do sada nije želela javno da komentariše slučaj svog bivšeg supruga, a sada je otkrila da je uvek bila uz njega.

– Sve što kažem upotrebi se protiv mene. Svoj posao rade advokati, a i državni organi. Ja sam uvek uz njega bila i javno – istakla je Ana.

Pevačica je otkrila i da je u odličnim odnosima sa Rastinom majkom.

– Ja mislim da nema osobe sa kojom ja nisam u dobrim odnosima, nema konflikta, što bih bila u konfliktu sa bakom moje ćerke. Ta žena je prema meni okej, može da bude šest puta baka, da nije okej, nije mi ništa, ali ona je korektna žena, sarađujemo lepo. A imamo i zajednički interes tasmanijskog đavola Taru. Ona je svoja. U početku je mnogo ličila na tatu, sad je pomešano, karakterno je svoja, ne možeš joj ništa – rekla je Ana, a potom dodala koji naslovi u medijima je najviše nerviraju:

Ana Nikolić Printscren: Rtv Pink

– O glupostima, da je Ana uvek u nekim skandalima, o Tarinom tati. Sve me je pogodilo, on nije moj bivši muž, on je Tarin tata, a ja tatu nemam, vređate me na više nivoa i ne dozvoljavam. On je najdivniji otac, to je neopisiva ljubav, znam koliko je hendikep kad nemaš oca, kad rano ostaneš bez njega, zbog toga pišem postove i pretim.

Pročitajte još

Ana je istakla da nije prestala da veruje u ljubav, te da priželjkuje da joj se ista uskoro dogodi.

– Daj Bože, volela bih da se zaljubim, to je nešto najlepše na svetu, nisam prestala da verujem u ljubav, ali nisu mi muškarci bitni u ovom periodu – rekla je pevačica za “Premijera- Vikend specijal”.

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike