Sanji Marinković zasmetalo izlaganje njene gošće, odmah se pobunila: Molim te, napusti emisiju

25.01.2021

09:20 >> 09:22

0

Autor: D. Božović

Voditeljki nije prijalo što je spisateljica Simonida Milojković uporedila razvedene žene sa robom iz second hand” radnji

Sanji Marinković zasmetalo izlaganje njene gošće, odmah se pobunila: Molim te, napusti emisiju
Copyright Sanja Marinković ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka Sanja Marinković je u emisiji „Magazin In” ugostila pevačice Anabelu Atijas, Zlatu Petrović, Slavicu Ćukteraš, glumicu Ivu Štrljić i spisateljicu Simonudu Milojković, a ono što je mnogima zapalo za oko jeste da četiri od pet gošći iza sebe imaju propali brak.

Spisateljica Simonida Milojković je povodom ove teme dala vrlo zanimljivu analizu koja se voditeljki nikako nije dopala, budući da ju je Simonida uvredila rekavši da su razvedene žene kao roba iz „second hand” radnji.

– Svi mi razvedeni, mi smo ti, Sanja, kao roba iz „second hand” radnje… – započela je Simonida svoje izlaganje, a Sanja, koja je takođe nedavno priznala da je okončala svoj brak, odmah joj se suprotstavila.

Simonida Milojković ATAImages/M M.

– To nije lepo, kako iz „second hand” radnje? Ko sebe tako doživljava? – govorila je vidno iznenađenja Marinkovićeva.

Svi smo već polovni, iznošeni, negde je pocepano, fali ti neko dugme, a očekuješ da partner bude savršen… Pa, ne može, brate mili! – objasnila je Simonida, što je šokiralo Sanju.

– Molim te, napusti emisiju! Ti si izgleda promašila emisiju… Šalim se – rekla je voditeljka, koja je potom pružila priliku Simonidi da dovrši svoju misao i objasni zbog čega ima takav stav.

Sanja Marinković ATAImages/Antonio Ahel

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike