Goran Bogdan otkrio koliko je morao da smrša zbog uloge u filmu ,,Otac": Osećao sam fizičku bol

30.11.2020

15:27 >> 18:42

0

Glumac je ispričao šta je sve bio prinuđen da uradi, kako bi što bolje dočarao roditelja koji prolazi kroz muke

Goran Bogdan otkrio koliko je morao da smrša zbog uloge u filmu ,,Otac": Osećao sam fizičku bol
Copyright ATAImaes/ Antonio Ahel

Goran Bogdan s puno pažnje i emocija govorio je o svojoj ulozi u filmu “Otac”, novom iskustvu kroz koje je prošao s obzirom na to da još nije postao roditelj, ali je sada otkrio i onu, za njega možda i lakšu stranu profesije ovako zahtevne uloge – menjanje fizičkog izgleda.

Glumac je za potrebe uloge morao da smrša čak 18 kilograma za mesec dana, ali mu to nije palo toliko teško jer je uz sebe imao profesionalce.

– Mislim da sam u treniranju kao i svi drugi. Kada uspem da povežem nekoliko treninga u teretani, svidi mi se taj prijatni umor nakon vežbanja i jedva čekam sledeći termin. Ali, čim preskočim nekoliko treninga, ulenjim se i postane mi naporno. Doduše, dosta toga zavisi i od uloge za koju se pripremam. Zbog “Oca” sam smršao 18 kilograma za nešto više od mesec dana, a za ulogu inspektora Nikole u serijalu “Močvara”, morao sam da se ugojim – ispričao je Bogdan za hrvatsku Gloriju. Kako bi što bolje dočarao lik oca koji pokušava da vrati dete oduzeto od Centra za socijani rad, morao je da izgubi što više kilograma, a to je uspeo uz pomoć trenera.

Promo/Maja Medić

– Nije bilo šanse da propustim trening i u ponoć se bacim na pršut. Uostalom, ta fizička bol koju sam osetio kroz naporne vežbe i odricanje od hrane, pomogla mi je da shvatim psihičku bol kroz koju prolazi moj lik – objasnio je Goran.

Pročitajte još:

Miona Marković o ulozi u “Močvari”: Psihoterapija je važna, ali ume da boli

Andrija Milošević izbacio novu pesmu: Sergej Ćetković je morao da prokomentariše ovaj “hit”! (VIDEO)

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike