Ana Mihajlovski najavila da se povlači sa društvenih mreža: Svi znamo kakvu WC šolju svaka osoba ima

31.01.2021

15:43 >> 15:38

0

Autor: D. Božović

Voditeljka je bila korisnik društvenih mreža tri godine, a sada je odlučila da svoj nalog prepusti jednom projektu

Ana Mihajlovski najavila da se povlači sa društvenih mreža: Svi znamo kakvu WC šolju svaka osoba ima
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Ana Mihajlovski obavestila je svoje pratioce da više ne želi da bude aktivna na društvenim mrežama i da će se uskoro povući sa sa istih.

Ana je otkrila na samom početku obraćanja svojim pratiocima da je korisnik Instagrama već tri godine, a potom i dala svoje mišljenje o funkcionisanju društvenih mreža.

– Tri godine imam Instagram nalog. Pre toga nisam imala nijednu društvenu mrežu, niti sam ih najbolje razumela, iskreno. Poenta je bila pobeći od javnosti van posla, zadržati svoju intimu, pa mi nije bilo jasno zašto drugi žele upravo suprotno. U nekom trenutku, svačiji život postao je javan, a granice intime su nestale. Sve je postalo javno dobro, od naših spavaćih soba, preko kupatila, pa sve do odlaska na depilaciju. Svi znamo kakvu WC šolju svaka osoba ima, čime skida brkove, kakav veš nosi itd – napisala je voditeljka.

Printscreen Instagram/an_amihajlovski

Ana Mihajlovski je potom istakla da će se uskoro povući sa Instagrama i da će svoj profil prepustiti jednom projektu, čiji će i sama biti deo.

– Odlučila sam da ovu stranicu poklonim jednom novom projektu koji bi uskoro trebalo da počne i koji može činiti dobre stvari mnogima, a čiji ću deo biti ja – dodala je voditeljka između ostalog.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike