Dženifer Kulidž lagala da ima jednojajčanu bliznakinju kako bi se viđala sa dvojicom muškaraca!

03.02.2021

12:35 >> 12:28

0

Autor: D. Božović

Fatalna glumica iz Američke pite se poslužila slatkim lažima kako bi bila sa dva momka istovremeno

Dženifer Kulidž lagala da ima jednojajčanu bliznakinju kako bi se viđala sa dvojicom muškaraca!
Copyright Profimedia

Američka glumica Dženifer Kulidž sve je oduševila sporednom, ali veoma upečatljivom ulogom u filmu „Američka pita” u kojem je glumila Stiflerovu mamu. Glumica danas ima 59 godina, veoma je kurpulentna, ali opet, savršeno izgleda.

Dženifer je prilikom gostovanja u emisiji „Kelly Clarkson Show” otkrila šokantne detalje iz svog života – i to da je kao devojka izlazila sa dvojicom muškaraca, a pozadina priče je još fascinantnija.

Naime, ona je otkrila da je kao mlađa imala romansu sa dva muškarca istovremeno, zbog čega je morala da smisli ubedljivu priču.

Profimedia

Glumica je u ovoj emisiji ispričala da je se sa ovim momcima upoznala na Havajima, a kako joj je i jedan i drugi bio privlačan, ona nije mogla da se odluči koga da izabere, pa je izmislila da ima jednojajčanu bliznakinju, kako ne bi izgubila oba frajera.

– Nisam sigurna da bih to sada uradila, ali tada je to bila sjajna odluka – rekla je glumica, koja je s dvojicom muškaraca izlazila istovremeno dve nedelje.

Svemu se može progledati kroz prste kad si mlađi – našalila se ona.

Podsetimo, Dženifer Kulidž mnogi obožavaju i zbog uloge Sofi Kačinski u seriji „Devojke bez love”, bila je deo komedije „Pravna plavuša”, a pojavila se i u spotu Arijane Grande za pesmu „Thank you, next”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike