Korpu s bebom sam nosila u rukama i išla da radim! Vera se na posao vratila 27 dana posle porođaja: Čuvali smo je u kolima!

28.02.2021

21:20 >> 00:18

0

Pevačica se sa osmehom prisetila prvih dana majčinstva, tokom kojih se ubrzo vratila pevanju, kako bi učinila svojoj publici

Korpu s bebom sam nosila u rukama i išla da radim! Vera se na posao vratila 27 dana posle porođaja: Čuvali smo je u kolima!
Copyright Vera Matović ATAImages/Antonio Ahel

Vera Matović iza sebe ima bogatu karijeru, dugu 50 godina. Na svoj rad je i te kako ponosna, jer kako kaže, biti na sceni a ne ostvariti nikakav uspeh je – uzalud. Šta više, pevačica se i ubrzo nakon porođaja latila mikrofona, kako bi učinila svojoj publici koja ju je tražila, a dete je u tom periodu nosila u korpi, pa čuvala u automobilu.

– Ja sam posle 27 dana otišla da radim. Nije toliko što mi se radilo, već što me je publika tražila. Nosila sam korpu sa bebom u rukama, pa smo je čuvali u kolima. Ko otpeva prvi na programu, on ode u kola i čuva bebu. Nosila sam je po Nemačkoj, Holandiji, Austriji, vodila majku sa sobom da je čuva – priseća se uz osmeh ona, prenosi ,,Blic”, ističući kako joj je porodica svakako bila velika podrška tokom svih ovih godina.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike