Vesna Đogani još pamti optužbe zbog veze sa Đoganijem: Svi su me krivili za njihov razvod!

08.02.2021

10:14

0

Bračni par otkrio je i koja je pevačica umesto Vesne trebalo da dođe na Slađinu poziciju

Vesna Đogani još pamti optužbe zbog veze sa Đoganijem: Svi su me krivili za njihov razvod!
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Đole Đogani nakon razvoda od Slađe Delibašić, morao je da nađe novu pevačicu za grupu, a dok se nije pojavila Vesna Trivić, koja je danas i u braku sa denserom, u planu je bila Kaja Ostojić.

Kada su se te 2001. godine rastali, godinu dana je Đoletu trebalo da ponovo stane na noge i u emotivnom smislu, sok nije počeo da se zabavlja sa današnjom suprugom, koja je do tada bila stalni član njihove plesne grupe. U nju su gotovo svi bili zaljubljeni, publika je obožavala još od 1992. godine kada je kod Slađe i Đoleta upisala plesnu školu.

– Kada sam se razveo, odlučio sam da nastavim biznis, napravio sam pesmu ”Ponekad” i objavio da je audicija za novu pevačicu. Slađa i ja smo se razveli i svi učenici su otišli kod nje, samo su Vesna i još jedan dečko ostali kod mene u školi – rekao je Đole.

Antonio Ahel/ATAImages

Bračni par otkrio je da Kaja bila ta koja je trebalo da peva umesto Slađe, međutim, ipak je upala Vesna.

– Upala sam u estradu kao da sam pala s Marsa. U jednom momentu sam počela mnogo da zarađujem i bilo mi je konfuzno. Morala sam da znam šta hoću. Svi su me osuđivali i krivili za razvod – kaže Vesna i potom otkrila tajnu pesme njenog hita

pročitajte još

– Kad sam bila tinejdžerka imala sam jednog momka pre Đoleta, i mi smo se razišli i on je imao devojku. Jednom me je nazvao i rekao je da je promenio broj, ali da je prvo mene nazvao. Tada me je kupila ta rečenica iz pesme: “Čak sam i tvoj novi broj pre nje znala” – rekla je Vesna u emisiji “Premijera-Vikend Specijal”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike