To je bilo privremeno rešenje, dok sam „lizala svoje rane": Nataša Bekvalac više ne živi na relaciji Beograd - Novi Sad!

08.02.2021

11:54 >> 12:00

0

Pevačica se vratila svojoj bazi, jer je u tom periodu to bilo najbolje kako za njenu decu, tako i za nju samu. Sada, donela je novu, ali i konačnu odluku...

To je bilo privremeno rešenje, dok sam „lizala svoje rane": Nataša Bekvalac više ne živi na relaciji Beograd - Novi Sad!
Copyright Nataša Bekvalac ATAImages/Antonio Ahel

Nataša Bekvalac sa ćerkama Hanom i Katjom bila se odselila iz Beograda u Novi Sad, svoj rodni grad, posle brojnih emotivnih lomova koje je doživela pre tri godine. U tom periodu, naime, želela je da bude što bliže porodici, koja joj je i inače najveća podrška. Sada, međutim, pevačica je rešila da je vreme da se vrati u prestonicu.

Takođe, ovo je navela kao svoju konačnu odluku.

– Ne živim na relaciji Novi Sad – Beograd. Sada smo u Beogradu i tako će ostati. Novi Sad je bio privremeno rešenje, dok sam lizala svoje rane. Vratila sam se svojoj bazi i bila bliže roditeljima, jer sam smatrala da je u tom trenutku i periodu to bilo najbolje za mene i moju decu. Kada smo se sve oporavile, vratile smo se u prestonicu iz istih razloga – ispričala je za „Lenu” nasmejana pevačica, kojoj je porodica svakako na prvom mestu: Moja deca, sestre i roditelji su najvrednije što u životu imam i beskrajno sam zahvalna na porodici. Samo ko sestre ima zna o kakvoj ljubavi je reč. One su moj najveći oslonac, snaga i pokretač – istakla je Nataša.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike