Marina Tucaković: Tu pesmu nisam posvetila mom Milošu

02.12.2020

07:29 >> 09:02

0

Za baladu ,,Hiljadu nula, koja je 2016. godine otišla u ruke Nataše Bekvalac, šuškalo se da je pisana u znak sećanja na pokojnog sina poznatog tekstopisca.

Marina Tucaković: Tu pesmu nisam posvetila mom Milošu
Copyright Marina Tucaković ATAImages/Antonio Ahel

Nataša Bekvalac pre četiri godine otpevala je sada već dobro poznatu ,,Hiljadu nula”, a u tom periodu šuškalo se kako je tekstopisac Marina Tucaković numeru posvetila pokojnom sinu Milošu Raduloviću.

,,Ja od hiljadu nula, hiljadu nula, sine moj, uvek sastavljam i nastavljam ovaj život svoj. Ja od hiljadu nula štedim jednu za crne dane, kad i od mene samo nula ostane”

Marina se zbog toga jednom prilikom i javno oglasila pa napomenula da ta nagađanja nisu tačna, te da kad je do posvete – Nata ju je izvela, zapravo, ćerki Hani, koju ume da zove ,,sine”.

– Uopšte nije tačno da je tekst pesme posvećen mom Milošu. Nataša i ja smo se dogovorile da napišem pesmu posvećenu njenoj devojčici, pošto ona nju zove ,,sine” – objasnila je tom prilikom Marina, a zatim dodala da je ,,Mišo moj”, koju je snimila Ana Nikolić, posvetila Milošu.

– Pesmu sam pisala u svom najtežem životnom periodu. Dugo sam razmišljala ko bi mogao ove snažne emocije da prenese publici, a onda je izbor pao na Anu Nikolić – rekla je ona.

Marina Tucaković ATAImages/Antonio Ahel

Pročitajte još:

Marina Tucaković otvorila dušu: Žalim za svojim sinom, kad bih mogla da vratim vreme…

Marina Tucaković o borbi sa karcinomom: Lekovi su skupi, a ja osim penzije nemam dodatna primanja

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Alo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike