Oglasio se Rambo Amadeus nakon što je hospitalizovan: Korona vreba, ne bira, kosi nemilosrdno uvažene kolege

20.02.2021

10:13 >> 10:27

0

Autor: D. Božović

Muzičar je potvrdio da je pozitivan na koronavirus, a sada je otkrio svoje zdravstveno stanje

Oglasio se Rambo Amadeus nakon što je hospitalizovan: Korona vreba, ne bira, kosi nemilosrdno uvažene kolege
Copyright Milos Rafailović/ATAImages

Tokom jučerašnjeg poslepodneva u medijima se pojavila informacija da je pevač Antonije Pušić, domaćoj javnosti poznatiji kao Rambo Amadeus, pozitivan na koronavirus, i da je hospitalizovan, a povodom novonastale situacije oglasio i muzičar.

Naime, on je na svom Fejsbuk nalogu saopštio pratiocima da je pozitivan na covid-19, i apelovao na ljude da poštuju mere kako bi se zaštitili od virusa.

Printscreen Facebook/Rambo Amadeus

– Dragi fanovi, samo bez suvišnog uzbuđenja i panike, istina je da je i Car pozitivan na korona virus. Kilotcar je čeličnog zdravlja, i ovog puta poručuje – Korona vreba, ne bira, kosi nemilosrdno i uvažene kolege, ali, što je tragedija i opasnost veća, moral mora da bude viši. S tim u vezi vam obećavam da će koncert, sa ovim neophodnim odlaganjem, biti sigurno još uzbudljiviji i zanimljiviji, uz dužan pijetet prema svima koji su bitku sa koronom izgubili. Muzika nije ni za mene ni za moje kolege zaj*bavanje, nego neophodan segment života. Zato, najbolji način da me podržite je da držite distancu i nosite masku, i prijavite se za vakcinaciju – poručio je Pušić putem Fejsbuka.

Pročitaje još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike