Gledaj majku, biraj ćerku: Srpske glumice krenule su stopama svojih mama i neverovatno liče! (FOTO)

26.02.2021

08:15 >> 01:00

0

Glumice Katarina Žutić, Anđela Jovanović, Anja Alač, Mina Sovtić, Lenka Petrović i Lana Karaklajić nasledile su talenat od žena koje su ih rodile

Gledaj majku, biraj ćerku: Srpske glumice krenule su stopama svojih mama i neverovatno liče! (FOTO)
Copyright Printscreen Instagram/anja_alac

Ćerke naših poznatih glumica koje su krenule stopama svojih majki i već beleže prave uspehe su: Katarina Žutić, Anđela Jovanović, Anja Alač, Mina Sovtić, Lenka Petrović i Lana Karaklajić.

Glumica Katarina Žutić, potiče iz glumačke porodice, te je i suvišno pričati od koga je nasledila talenat, a ono što je sigurno jeste da joj je njena majka Svetlana Ceca Bojković velika podrška u onome što radi. Studirala je zajedno sa velikim zvezdama kulturnog platna – Nenadom Jezdićem, Isidorom Minić, Milicom Mihajlović, Anom Sofrenović, Bojanom Maljević i drugima.

U nastavku pogledajte koliko sličnosti imaju majka i ćerka, a ono što ćete već na prvu loptu primetiti jeste da obe preferiraju kratku kosu, da su gotovo iste visine i da imaju istu boju očiju.

Stefan Tomasevic/ATAImages

Ništa manje pohvala i za Anđelu Jovanović, ćerku Branke Pujić i Dragana Gagija Jovanovića, koja je svoj talenat pokazala u seriji „Vojna akademija”, kada je igrala kadetkinju Cecu, a kasnije je nastavila da niže uspehe. Anđela je kao i Katarina završila Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu u klasi Dragana Petrovića Peleta i asistenta Miloša Bikovića.

Anja Alač, takođe potiče iz glumačke porodice i može se pohvaliti diplomom Fakulteta dramskih umetnosti. Ona je ćerka glumice Vesne Čipčić, a kada je malo bolje pogledate, shvatićete da majka i ćerka i te kako liče i imaju gotovo iste crte lica.

Mina Sovtić je odlučila da se bavi glumom i krene stopama svoje majke Anice Dobre. Takođe je student Fakulteta dramskih umetnosti u klasi Dragana Petrovića Peleta, a svoj talenat je pokazala u serijama: „Žigosani u reketu”, „Koreni”, „Dug moru” i drugim serijskim ostvarenjima.

Mlada glumica je nasledila lepotu od svoje majke, te osim boje kose, može se primetiti i da imaju istu boju očiju i široki osmeh.

Lenka Petrović, ćerka Olge Odanović je kako kaže od oca Dragana Petrovića Peleta nasledila čvrst stav, a od majke lepotu i mirnoću. Odlučila je da se bavi glumom, iako njeni roditelji nisu ni slutili kakav talenat čuči u njoj. Olgina ćerka, Lenka i te kako podseća na majku, a o tome svedoče i njene crte lica.

Antonio Ahel/ATAImages

Antono Ahel/ATAImages

Lana Karaklajić je ćerka glumice Tanje Bošković, a prvo što ćete primetiti jeste da njih dve imaju isti široki osmeh, bolju očiju i riđu boju kose koja se pruža preko ramena. Mnogi su čak i komentarisali da je Lana kopija svoje majke, a na osnovu narednih fotografija, možete proceniti i vi sami.

Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, majka i ćerka su imale priliku i da zajedno budu na sceni u prvom srpskom 3D filmu „Peti leptir“.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike