Razlog zašto je odloženo suđenje Slađane Milošević i njenog bivšeg

26.02.2021

10:47 >> 10:57

0

Danas su se u Trećem osnovnom sudu u Beogradu pojavili advokati, kao i tužilac, ali ne i strane koje je trebalo da se suoče

Razlog zašto je odloženo suđenje Slađane Milošević i njenog bivšeg
Copyright Slađana Milošević ATAImages/Antonio Ahel

Slađana Milošević i njen bivši partner Igor se nisu pojavili danas na zakazanom suočavanju u Trećem osnovnom sudu u Beogradu. Prema pisanju „Pinka”, ono je odloženo za 12. april, a kako se dalje navodi, umesto njih su se pojavili su se advokati, a Slađana je bila poslovno sprečena da bude prisutna.

– Državni tužilac se ovaj put pojavio, a suđenje je odloženo jer je sami okrivljeni sprečen da prisustvuje iz medicinskih razloga. Sledeće suđenje zakazano je za 12. april i trebalo bi da obe strane pristupe – rekao je novinarima advokat Slađane Milošević, Nikola Grbić.

Ističe da Slađana Milošević nije prisustvovala zbog poslovnih obaveza, a da je za proces važnije da se pred sudom pojavi okrivljeni Igor.

Inače, državni tužilac nije bio na prethodna dva ročista. On je, inače, pokrenuo i vodi slučaj pošto Slađana svog bivšeg nije tužila po privatnij tuzbi, već kad ga je ona prijavila za nasilje.

Podsetimo, u Trećem osnovnom sudu traje suđenje u slučaju protiv Igora S, koji je krajem marta prošle godine navodno fizički nasrnuo na Slađanu Milošević, nakon čega je sudu podnet optužni predlog kojim mu se na teret stavlja krivično delo nasilje u porodici.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike