Grupa „Hurricane", udruženim snagama: Devojke odreagovale na prozivke da im evrovizijska pesma „izgleda jeftino"!

06.03.2021

20:38 >> 20:40

0

Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić i te kako su zadovoljne ekranizacijom, a što se tiče Dejana Milićevića - vlada beskrajno poverenje

Grupa „Hurricane", udruženim snagama: Devojke odreagovale na prozivke da im evrovizijska pesma „izgleda jeftino"!
Copyright Grupa ,,Hurricane" ATAImages/Antonio Ahel

Razgovarajući o novoj pesmi „Loco loco”, kojom će Srbiju predstavljati na „Evroviziji”, članice grupe „Hurricane” dotakle su se i komentara kako projekat „izgleda jeftino”.

Dejan Milićević je profesionalac i o njegovom radu govori njegova dugogodišnja karijera. Imamo beskrajno poverenje u njega i mi smo spotom zadovoljne – istakle su akonto spornih reči sa društvenih mreža.

Grupa ,,Hurricane” ATAImages/Antonio Ahel

– Mi smo se zaista trudile da sa celim našim timom i u saradnji sa RTS-om izaberemo što bolju pesmu. Autori su Nemanja Antonić i Darko Dimitrov, a tekst je pisala naša Sanja. S obzirom da je to za nas dobitna kombinacija, očekujemo veliki uspeh – držala se Ksenija pozitivne strane, koja svakako preovladava, pa dodala: Reakcije su sjajne, prepozitivni su komentari i ljudi su oduševljeni. Mi smo presrećne zbog toga i zahvalne smo na predivnim komentarima.

Devojke su, sudeći još po tizeru za spot, iznele guste lokne, koje podsećaju na frizuru koja je bila najpopularnija osamdesetih godina. Iz tog razloga, na Tviteru su se pojavili komentari da Sanja podseća na Lidiju Vukićević iz mlađih dana, što pevačici nimalo nije smetalo.

– (smeh) Pa može samo da mi imponuje! Lidija je prelepa žena, tako da sam prezadovoljna takvim komentarima.

U toku su, kažu, velike pripreme, kako se muzičko takmičenje bliži.

– Pripreme su u toku. Spremamo nastup čime podrazumevamo koreografiju, scenski pokret, kao i stajling. Imamo još vremena do Evrovizije, ali jedva čekamo da pokažemo publici šta smo sve spremile. Biće spektakularno – naglasile su za „Mondo” članice grupe „Hurricane”.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike