Ne bi trebalo da mi to bude trauma: Pevačicin muž će pratiti njen porođaj putem video-poziva

08.03.2021

14:28 >> 15:18

0

Autor: D. Božović

Maja Šuput i njen suprug Nenad sa nestrpljenjem iščekuju rođenje sina

Ne bi trebalo da mi to bude trauma: Pevačicin muž će pratiti njen porođaj putem video-poziva
Copyright Printscreen Instagram/majasuput

Maja Šuput obradovala je brojne pratioce lepom vešću da je trudna u petoj deceniji. Ona i suprug sa nestrpljenjem iščekuju naslednika, a sada je pevačica otkrila da za svog sina ne žele tradicionalno i uobičajeno ime. Osim toga, ona je pričala i o detaljima koji se tiču njenog porođaja.

– Spadam među osobe koje vole da se ono što jako žele dogodi odmah, isti dan kad to požele, eventualno sutra, i to ako baš mora. Mislim da u životu dosad nikad nešto što jako želim nisam iščekivala devet meseci. Ovakvo nešto mi se još u životu nije dogodilo. Zato mi se trudnoća čini kao nekakav užasno dugi životni vojni rok – rekla je Maja.

Pevačica broji sitno do dolaska prinove na svet, a putem društvene mreže Instagram redovno objavljuje fotografije sa trudničkim stomakom. Maja jedva čeka da se ostvari u ulozi majke, a porođaja se kaže, ne plaši.

– Imam već neke godine, u mom životu već su se dogodile neke stvari sigurno teže od porođaja. Uz to, žene porođaje već decenijama uspešno odrađuju pa nekako ne verujem da bi baš meni to trebala biti najveća trauma u životu – priča Maja.

Zbog situacije sa koronavirusom njen suprug Nenad neće moći da prisustvuje porođaju, a Maja je otkrila da će on moći sve da prati putem video-poziva i na taj način joj pružati podršku.

Maja i njen suprug još uvek nisu odlučili kakvo će ime dati bebi, te da će odluku doneti tek pošto dečak dođe na svet.

– Ostavili smo odluku o njegovu imenu za trenutak kada dođe na svet. I dalje smo ostali pritom da ime ne bude tradicionalno ni uobičajeno, a tražili smo i ime koje ne nosi neko koga poznajemo. To baš i nije bilo lagano jer uvek znaš nekoga ko se tako zove, a bio je, ne znam, zločest u osnovnoj školi – rekla je Maja za Jutarnji.hr.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike