Ana Bekuta fotografijom iz mladosti raznežila sve: Ovo je devojčica kojoj su hteli da biraju put

08.03.2021

21:00 >> 19:50

0

Pevačica je uputila snažnu poruku kojom je motivisala sve dame da se izbore za svoje mesto u društvu i ostvare svoje snove

Ana Bekuta fotografijom iz mladosti raznežila sve: Ovo je devojčica kojoj su hteli da biraju put
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Ana Bekuta, vlasnica brojnih hitova raznežila je svoje pratioce na Instagramu objavivši fotografiju iz mladosti uz posebnu poruku. Naime, pevačica je povodom Dana žena imala potrebu da se obrati svim pripadnicama nežnijeg pola i uputi im koristan savet, a damama koje imaju manjak samopouzdanja da vetar u leđa.

Bekuta je na društvenoj mreži Instagram uputila snažnu poruku ženama za 8. Mart uz fotografiju iz mlađih dana. Pevačica je ovom objavom želela da pruži motivaciju svim damama koje su nesigurne u sebe da same biraju svoj životni put, bez mešanja drugih.

Kako i sama kaže i ona je bila od onih kojoj su drugi hteli da biraju životni put, ali se sama izborila da uspe i ostvari sve ono što danas ima.

– Svakoj ženi u Srbiji neko je pokušao izabrati put. Mnoge od njih menjale su istoriju. Mnoge ćemo pamtiti po velikim uspesima, žrtvi, revoluciji. Ipak današnji dan posebno posvećujem ženama za koje nikad nismo čuli, ali koje su bile dovoljno snažne da menjaju svoje živote i odbiju uzeti ono što je za njih odabrao neko drugi. Na ovoj fotografiji je devojčica kojoj su takođe hteli birati put. Zove se Nada Polić i nekoliko decenija nakon što je nastala ova fotka, ona definitivno nije postala ono što su joj zlonamerni predviđali. Srećan nam naš dan, hrabre moje lavice! Volim vas! – napisala je Ana Bekuta na Instagramu.

Pročitajte još

Ispod ove fotografije nizali su se brojni komentari podrške i hvale svih onih koji poštuju pevačicin rad.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike