Supruga Vlaste Velisavljevića se nada najboljem: Sve se desilo iznenada, išao je da registruje kola

19.03.2021

14:10

0

Glumčeva supruga kaže da se nije čula s njim, ali da najbolji lekari trenutno brinu o njemu

Supruga Vlaste Velisavljevića se nada najboljem: Sve se desilo iznenada, išao je da registruje kola
Copyright Vlasta Velisavljević/Antonio Ahel/ATA Images

Glumac Vlasta Velisavljević nalazi se u KBC “Dragiša Mišović” zbog pogoršane kliničke slike usled koronavirusa, a njegova supruga Nada ističe da mu je stanje još uvek ozbiljno.

– Još uvek je ozbiljno, ali u dobroj je bolnici. Čekam i ja informacije, na intenzivnoj nezi je, pa nisam mogla da razgovaram sa njim – kazala je Nada za B92. Ona je istakla i pozitivnu stranu trenutne situacije, jer glumac nema hronična oboljenja, ne pije, ne puši i slično.

Antonio Ahel/ATAimages

– To se desilo onako iznenada, stalno je proveravao zdravlje. Cele prošle godine nismo izlazili, sve su nam donosili do vrata. Sada je izlazio malo oko registracije kola, i mislim da se tada zarazio. Ipak ima nade, dobri lekari brinu o njemu – kaže Vlastina supruga.

Podsetimo, Velisavljević je u kritičnom stanju i nalazi se na respiratoru. On je u bolnicu primljen sa lošim rezultatima. Glumac se u januaru vakcinisao.

– Čuvao sam se, i još se čuvam. Gadno je kada imate neki problem druge vrste što se tiče zdravlja, pa onda zbog korone druge delatnosti u medicini ne rade ili rade smanjenim kapacitetom. Sve je donekle zatvoreno. Sada ne možemo da se kontrolišemo kao ranije. Ili možemo manje – kazao je Velisavljević nakon što se vakcinisao kineskom vakcinom.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike