Adamovo parče raja od gotovo 5,2 hektara: Sa ženom Behati Prinslu kod kuće ima i privatni ribnjak! (FOTO)

22.03.2021

21:52

0

Pored glavne vile, imovinu pevača i supermodela čine još tri objekta, a ta želja koštala ih je 22,7 miliona dolara

Adamovo parče raja od gotovo 5,2 hektara: Sa ženom Behati Prinslu kod kuće ima i privatni ribnjak! (FOTO)
Copyright Adam Levin i Behati Prinlu Profimedia

Behati Prinslu i Adam Levin, frontmen sastava „Maroon 5″, izdvojili su 22,7 miliona dolara za imovinu od gotovo 5,2 hektara. Pored glavne vile od 12.000 kvadratnih metara imaju još tri objekta, a u komšiluku su i brojni poznati parovi, poput Keti Peri i Orlanda Bluma, Megan Markl i princa Harija… Imanje je, inače, delo Džordža Vašingtona Smita, koji je početkom 20. veka zagovarao španski stil kolonijalnog preporoda u Santa Barbari.

Adam Levin i Behati Prinlu Profimedia

Glavna kuća je stara jedan vek i sastoji se od devet spavaćih soba, zajedno sa glavnim apartmanom sa privatnom terasom i pogledom na pedantno održavan teren, te u daljini – Tihi okean. Ova kuća od 12.000 kvadratnih metara ima bioskop, vinski podrum, a jedna cela prostorija, od čak 100 metara kvadratnih, pretvorena je u garderober.

Adam Levin i Behati Prinlu Profimedia

Na imanju, inače, nalaze se najmanje četiri odvojene strukture koje uključuju: zasebnu garažu za pet automobila (sa dodatnim prostorijama za osoblje), dvosobni pansion, pa i izvesnu baštensku vikendicu sa još nekoliko soba za goste. Par, zajedno s ovom vilom, poseduje i uređeni zeleni teren, teniski teren pune veličine sa paviljonom za gledanje i bazen koji je privatno uvučen daleko od glavne kuće, diskretno smešten iza žive ograde i drveća limuna.

Takođe, tu je i veštački napravljen ribnjak, brojne lođe i dvorišta za zabavu na otvorenom i ušuškane kamene fontane, što je posebno privuklo pažnju javnosti, otkako se pročulo gde pevač i kako sada živi.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike