Najbolji otac i partner ikada: Ana Sević emotivnom porukom čestitala Danijelu rođendan (FOTO)

02.04.2021

21:45 >> 07:26

0

Autor: D. Božović

Pevačica je priredila iznenađenje svojoj jačoj polovini i ukrasila dom balonima

Najbolji otac i partner ikada: Ana Sević emotivnom porukom čestitala Danijelu rođendan (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImage

U domu pevačice Ane Sević i njenog emotivnog partnera vlada prava idila. Naime, Sevićka je putem drutšvene mreže Instagram sa porodičnom fotografijom čestitala svojoj jačoj polovini – Danijelu Nedeljkoviću rođendan.

Pevačica je priredila iznenađenje svom partneru, te je ceo dom ukrasila balonima zlatne i crne boje, što se može videti i iz priložene fotografije, u opisu koje je uputila najdivnije reči svom životnom saputniku.

Printscreen Instagram/anasevicofficial

– Jedna manje i najmanje 58 godina da budemo zajedno. Mi smo najsrećnije dame na celom svetu, volimo te više od svega, ti si naš oslonac, najbolji otac i najbolji partner ikada. Srećan rođendan, ljubavi – napisala je Ana u opisu fotografije na kojoj je pozirala sa partnerom, Lorenom i mlađom ćerkom Senom.

Da je atmosfera tokom slavlja bila na vrhuncu pokazuje i snimak na kojem se vidi da će mamina princeza Lorena obula štikle i hodala po stanu. Ovaj trenutak je oduševio pevačicu, ali i njene pratioce.

Prinscreen Instagram/anasevicofficial

Podsetimo, ime pevačice Sević je pre nekoliko dana dospelo u žižu javnosti, jer je pevačica morala na saslušanje zbog lažnih tablica na automobilu koje je u Aninom vlasništvu, iako je to vozilo, njen suprug Darko Lazić prodao momku pre šest godina, ali dokumentaciju nije rešio.

– Pre nekoliko meseci je auto je pronađen sa lažnim tablicama i policija je mene kontaktirala kao vlasnika vozila. Poslednjih šest godina niti sam videla taj auto niti znam šta se dešavalo za sve ovo vreme sa njim. Nakon razvoda rekla sam Darku da me ne zanima auto i da reši kompletnu papirologiju. Nažalost, kao što vidite to se nije desilo, i sada se moje ime provlači u priči sa kojom ja nemam apsolutno nikakve veze – rekla je Ana Sević za Kurir.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike