Ben Aflek nije štedeo komplimente za bivšu verenicu Dženifer Lopez

10.04.2021

10:07 >> 10:12

0

Autor: D. Božović

Iako su raskinuli, glumac i te kako ima lepo mišljenje o svojoj nekadašnjoj emotivnoj partnerki

Ben Aflek nije štedeo komplimente za bivšu verenicu Dženifer Lopez
Copyright Profimedia

Glumac i veliki zavodnik Ben Aflek okončao je vezu sa glumicom Anom de Armas u januaru ove godine, a u jednom intervjuu je bez ikakvog ustručavanja prokomentarisao bivšu verenicu, Dženifer Lopez i uputio joj komplimente.

Iako su okončali svoju romansu, Aflek o Dženifer ima samo reči hvale, te je jednom prilikom istakao da je ona veoma vredna i predana onome što radi, a zatim je pohvalio njen pevački i glumački talenat.

– Bio sam potpuno oduševljen time što je bila posvećena radu iz dana u dan, s ozbiljnošću sa kojom je radila tihim i predanim stilom ostvarivanja svojih ciljeva – rekao je Aflek za „InStyle” i istakao da njegova bivša verenica izgleda podjednako dobro kao i pre 18 godina.

– Gde se krije izvor tvoje mladosti i kako je moguće da izgledaš isto kao 2003. godine dok ja, u najboljem slučaju, izgledam kao da sam u svojim četrdesetima.

Profimedia

Nakon svih komplimenata koje je dobila od bivšeg, ni Lopezova nije ostala dužna, te mu je uzvratila.

– Ben je smešan. I dalje izgleda poprilično dobro – rekla je Lopezova za pomenuti magazin.

Inače, Ben i Dženifer su se upoznali 2001. godine na snimanju filma „Gigli”, a vereni su bili dve godine. Nakon raskida s pevačicom, Ben se venčao s glumicom Dženifer Garner sa kojom ima troje dece, ali ni ta ljubav nije potrejala, pa su se razveli 2018. godine. Sa druge strane, Lopezova je bila u braku sa Markom Entonijem sa kojim ima blizance Emu i Maksimilijana, a uprkos tome što su se razveli 2013. godine još uvek su dobri prijatelji.

Dženifer je sada verena za bivšeg bejzbol igrača Aleksa Rodrigeza, a nedavno su se pojavile i spekulacije da će se veridba okončati zbog Rodrigezovog neverstva. Međutim, par je ove navode negirao i istakao da radi na svom odnosu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike