Ne mogu na miru da odbolujem muževljevu smrt! Lazićeva majka odgovorila Sevićevoj: Vidim da nas proziva

19.04.2021

13:35 >> 14:22

0

Autor: D. Božović

Branka ističe da joj još uvek nisu poznati razlozi zbog kojih bi je Sevićeva navodno mogla tužiti

Ne mogu na miru da odbolujem muževljevu smrt! Lazićeva majka odgovorila Sevićevoj: Vidim da nas proziva
Copyright Branka Lazić ATAImages/Antonio Ahel

Kako se u medijima pojavila vest da će pevačica Ana Sević navodno tužiti majku Darka Lazića, Branku Lazić, pevačeva majka se oglasila povodom toga, objasniviši da joj nije jasan razlog zbog kojeg bi je bivša snaja tužila.

– Ne znam zašto Ana konkretno hoće da me tuži, kad o njoj ništa ružno nisam rekla. Ne mogu na miru ni da odbolujem muževljevu smrt, i sve loše što nas je pogodilo. Pročitala sam da nas proziva kao da smo neka svevišnja bića na koja ne ide korona, a mi smo je preležali. Možda je aludirala na to što smo sa sela. Pa i ona, kao i većina, odnekud je došla u grad. Ne znam šta da kažem ni o tome kada će se sve ovo završiti. Bilo šta da vam kažem, ona može da tuži, kako je krenulo, a ja nisam u stanju, pored svojih muka, da se vucaram po sudovima. Ja o tom detetu nisam ružnu reč rekla, niti ću, ipak je ona majka moje unuke. Koliko Darko voli da bude sa svojom ćerkom, toliko sam i ja željna svoje unuke – rekla je za Branka Lazić za „Svet“.

Darko Lazić i Ana Sević, Foto: ATAimages/Antonio Ahel

Podsetimo, vest koja je takođe zatekla javnost jesu navodi da je Lazić otišao na proslavu dok je njegova naslednica bila kod njega. Sve to demantovala je Lazićeva majka Branka, ističući da je pevač ceo dan bio sa ćerkicom, ali da jeste otišao na jednu privatnu proslavu uveče, te da se vratio tokom noći i da je naredni dan proveo sa njom, a uprkos dogovoru da je on vrati u Beograd, Ana je tada došla po nju u Brestač.

– Slatko se ismejah… Jao, ko sam ja da odgovaram svevišnjim bićima koja, kako rekoše, imaju tako retku krvnu grupu pa ne mogu da dobiju koronu?! Zar je potrebno išta dalje komentarisati? Zaista, na bilo koju njihovu izjavu nemam komentar. Ima moj advokat, koji ima sve dokaze u vidu poziva, poruka, slika, listinga, vezano za ovaj slučaj, i koji će se sa akterima družiti na sudu – ispričala je Sevićeva za „Telegraf“ ranije.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike