Snimak je stravičan, zato što ćete videti mene sa kosom! Mili o skoku s Viktorijinih vodopada: Kakva je to sila! (FOTO, VIDEO)

22.04.2021

18:38 >> 21:33

0

Aleksandar Milić sa oduševljenjem se prisećao ove prilike, koja mu je svojevremeno bila pružena

Snimak je stravičan, zato što ćete videti mene sa kosom! Mili o skoku s Viktorijinih vodopada: Kakva je to sila! (FOTO, VIDEO)
Copyright Aleksandar Milić Mili ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandar Milić Mili svojevremeno je bio u prilici da skoči sa visine od 120 metara! Viktorijine vodopade, gde mu se za tako nešto i ukazala ta prilika, pamti kao neverovatnu silu prirode, a snimak koji je pronašao u svom kompjuteru drage volje podelio je sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

Pre svega, kratko je opisao svoju avanturu, pa se i našalio kako sledi nešto stravično – snimak njega sa kosom.

Kako čuvenog muzičara već neko vreme krasi potpuno drugačiji stajling, pored njegovog nesvakidašnjeg iskustva mnogi su jedva čekali i da vide kako je Mili izgledao ranije.

Aleksandar Milić Mili, Miligram isnatgram screenshot

– Pre neki dan sam „kopao” po nekim „fajlovima” na kompjuteru i našao sam snimak koji je s jedne strane smešan, a s druge i stravičan. Stravičan zato što ćete videti mene sa kosom. Šalim se… Stravičan, zato što sam skočio sa Viktorijinih vodopada, sa 120 metara… Viktorijini vodopadi je neverovatna sila – pričao je, po svemu sudeći i dan-danas opčinjen skokom samo za one najhrabrije.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike