Mina Kostić hoće na sud sa koleginicom! Traži novac zbog prava na pesmu "Slavija"

24.04.2021

09:48 >> 17:23

0

Pevačica je odmah zapretila tužbom, tvrdeći da joj je preuzela u značajnoj meri hit, koji je pre dve decenije snimila sa Džejem Ramadanovskim

Mina Kostić hoće na sud sa koleginicom! Traži novac zbog prava na pesmu "Slavija"
Copyright Foto: ATAImages/ M. M.

Poslednjih godinu dana nove pesme ređe se objavljuju zbog koronavirusa, s obzirom na to da pevači nemaju posla, a jednu koju je Aleksandra Bursać htela da izda pokušava da stopira Mina Kostić.

Naime, Mina je navodno zapretila Aleksandri tužbom ako joj ne plati zato što je obradila njen duetski hit “Slavija”, koju je ona pre 21 godinu snimila zajedno sa Džejem Ramadanovskim. Da li će novi rat na estradi zbog pesme završiti na sudu, ostaje da vidimo, jer je i Bursaćeva odmah kontaktirala pravnike.

Printscreen Instagram/bursacaleksandra_official

– Čim je čula da je Aleksandra prepevala njenu pesmu, Mina ju je odmah pozvala i zahtevala da joj plati ili će završiti na sudu. Aleksandra nije htela da se raspravlja sa koleginicom i odmah je kontaktirala advokata. On joj je objasnio da Mina nema osnova za tužbu, jer je Bursaćka od autora pesme dobila odobrenje da obradi taj hit. Izvođač originalne pesme, odnosno Mina, nema nikakva prava da joj potražuje novac – rekao je izvor za Informer.

Tim povodom oglasila se i Zvezda Granda, Aleksandra Bursać.

– Nemam komentar na tu priču – bilo je sve što je Aleksandra rekla.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike