Prevarila je muža sa svekrom! Turska glumica uplovila u romansu sa ocem svog supruga, nekoliko dana posle venčanja!

26.04.2021

12:02 >> 12:03

0

Gokče Bahadir je suprug uhvatio u najvećoj intimi kada se vratio s puta

Prevarila je muža sa svekrom! Turska glumica uplovila u romansu sa ocem svog supruga, nekoliko dana posle venčanja!
Copyright Instagram printscreen/ gokce.bhdr

Turska glumica Gokče Bahadir (39) nedavno je došla u žižu javnost, nakon što se razotkrilo da je bila u ljubavnoj romansi sa svojim 30 godina starijim svekrom.

Kada se u medijima požalila da nema sreće u ljubavi, javnost se ubrzo šokirala vešću da je svega nekoliko dana od udaje za glumca Alija Sunala, načinila preljubu s njegovim ocem.

Bračni par razveo se posle godinu dana braka, a sad je jasno i koji je razlog krahu ljubavi. Međutim, o rastanku sa Alijem, Gokče je tada izjavila:

– Ušli smo u brak iz velike ljubavi, ali smo odlučili da se raziđemo jer su nam se putevi razilazi – navela je Bahadir. Iako detalje bračnih problema nije otkrivala, do turskih medija je došla informacija da ju je lično suprug uhvatio u prevari sa svojim ocem Kemalom Sunalom, inače glumcem i komičarom.

Youtube printscreen

– Pokojni Kemal bio je veliki zavodnik. Njih dvoje su se upustili u aferu svega nekoliko dana nakon što joj je postao svekar. Među njima je dugo postojala fatalna privlačnost, a nije je sprečila ni činjenica što je stariji od nje 30 godina – otkrio je tada izvor blizak glumici.

Šuškalo se kako ih je raskrinkao Ali, koji je bio na putu, a vratio se dva dana ranije. Prvo je video očev automobil u svom dvorištu, a potom ih je zatekao golišave u dnevnom boravku, što je dovelo do neviđenog skandala. Glumac je na kraju ponovo našao sreću i od 2018. godine je u srećnom braku s Nazli Kurbanzade, a imaju ćerku Narin Sunal.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike