Mogla bih da rodim još petoro dece! Ana Sević sanja veliku porodicu: I Danijelov otac nas nagovara da imamo što više!

02.05.2021

16:31 >> 16:28

0

Autor: M. Gudžulić

Pevačica ne krije koliko je srećna što su joj naslednice, kako kaže, mirna i divna deca s kojom nema nikakvih problema. Iz tog razloga, nada se da će tako

Mogla bih da rodim još petoro dece! Ana Sević sanja veliku porodicu: I Danijelov otac nas nagovara da imamo što više!
Ana Sević ATAImages/Antonio Ahel

Ana Sević veoma je srećna što sa ćerkama Senom i Lorenom nema nikakvih problema. Kako priznaje, mogla bi da ima još petoro tako divne dece, a sa idejom o proširenju slaže se kako njen verenik Danijel Nedeljković, tako i njegov otac, koji ih u tome i bodri. Podsetimo, Ana je Lorenu dobila u prethodnom braku, sa Darkom Lazićem.

Senu je dobila krajem prošle godine, u vezi sa Danijelom.

– Hvala dragom Bogu što mi je podario tako divnu i mirnu decu. Obe su zlatne i nemam s njima baš nikakvih problema. Baš bih mogla još petoro da rodim, samo da budu tako dobre kao moje ćerke. Danijel i ja smo razgovarali i oboje želimo veliku porodicu. I njegov otac nas nagovara da imamo što više dece – otkriva Sevićeva „Informeru” i dodaje da veliku podršku ima i od starije mezimice: Kada je prvi put ugledala mlađu sestru, Lorena je rekla: „Mama, ti rađaš najlepšu decu.” Nije mi važno da li će mi treće dete biti muško ili žensko, bitno je samo da bude zdravo. Znam da će mi Danijel pomagati oko svega, kao što mi je sada podrška oko Sene i Lorene.

Pevačica se zatim osvrnula i na praznike, koji su u potpunosti drugačiji otkako ima dvoje dece.

Ana Sević Instagram screenshot

– Od kada su se rodile Lorena i Sena, Vaskrs ima neku posebnu radost. Ovo je prvi put da ga proslavljamo sa Senom i sigurna sam da će uživati jer nam je cela kuća ukrašena. Lorena je prava umetnička duša i pomaže mi oko farbanja jaja. Na ćerke sam prenela svoju ljubav prema Vaskrsu, jer je to moj omiljeni praznik.

Odmalena, Ana obožava da farba i ukrašava jaja.

– Najviše volim da farbam jaja u lukovini, jer su tako najzdravija da se jedu. Naravno, nekoliko komada odvojim za ukrašavanje, pa crtam i šaram po njima. Kao mala, razbijala sam baš dosta jaja za Vaskrs, jedne godine čak 100 komada! Onda sam ih tako izlupana sakrila iza kreveta u sobi i to je posle nekoliko dana počelo užasno da smrdi! Nastao je haos i roditelji su zbog tih jaja morali su da kreče celu kuću – prisetila se pevačica.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi