"Hurricane" su spakovane za Evroviziju! Jedan kofer, malo treme i ništa za sreću: Vredno smo radile!

07.05.2021

06:45 >> 22:14

0

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić pred sam polazak u Roterdam otkrile su ekipi 24sedam kako se osećaju i šta sve nose sa sobom

"Hurricane" su spakovane za Evroviziju! Jedan kofer, malo treme i ništa za sreću: Vredno smo radile!
Copyright Grupa ,,Hurricane" ATAImages/Antonio Ahel

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, jednom rečju – Hurricane, sutra konačno putuju u Roterdam na “Pesmu Evrovizije”, koja je prošle godine odložena zbog pandemije.

Dan pred odlazak atraktivni trio “mahnuo je” čitaocima 24sedam i kratko ispričao utiske o emocijama koje su ih, kažu, podjednako preplavile. S obzirom na to da su u karantinu, neće se ni sa kim viđati pred putovanje, a moraće da urade i obavezne PCR testove po odlasku u Holandiju. Upitali smo ih najpre da li imaju tremu, pa su jednoglasno poručile:

– Što se tiče treme, sve kako smo bliže odlasku u Roterdam, trema se polako pojavljuje ali to je ona pozitivna trema koja je čak i dobrodošla – kažu Hurricane. Sa Ksenijom, Ivanom i Sanjom, poveli smo  priču o plasmanu, sreći, sujeverju i sličnim stvarima koje su nekim ljudima ključne na takmičenjima. Nose li sa sobom neku amajliju, slatko su se nasmejale.

Youtube printscreen/ Eurovision Song Contest

– Zanimiljivo pitanje, ali iskrene da budemo nemamo amajlije (smeh). Vredno smo radile i jedva čekamo da pokažemo publici sve što smo pripremile – poručuju one, priznajući da su koferi već spremni.

– Nosi svaka po jedan kofer. Ali imamo stilistkinju koja nosi još duplo za nas (smeh), tako da ima puno garderobe svakako – nasmejale su se članice Hurricane, a onda smo im poželeli uspeh, sreću i dobar provod.

Podsetimo, pevačice će na Evroviziji nastupiti pesmom “Loco loco”. Muziku ovogodišnje srpske takmičarske numere napisao je Nemanja Antonić, dok je Sanja Vučić autorka teksta. Aranžman je delo Antonića i Darka Dimitrova, a takmičenje će se održati od 18. do 22. maja.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike