Ponovo „Benifer"? Lopezova i Aflek idu zajedno na odmor, 17 godina posle raskida!

10.05.2021

18:16 >> 17:12

0

Bivši ljubavnici su se nedavno sreli u Los Anđelesu, a zatim, na iznenađenje mnogih, na repertoaru je Montana - gde će sami provesti sedam dana

Ponovo „Benifer"? Lopezova i Aflek idu zajedno na odmor, 17 godina posle raskida!
Copyright Dženifer Lopez i Ben Aflek Profimedia

Posle susreta u Los Anđelesu, prema pisanjima stranih medija, Dženifer Lopez i njen nekadašnji verenik Ben Aflek nastavili su druženje. Fanovi, međutim, sumnjaju da je u pitanju i mnogo više od toga, kako par planira da provede sedam dana zajedno u Montani. Čak 17 godina posle raskida, navodi se, u toliko su dobrim odnosima, da na ovaj odmor planiraju da odu sami.

Pročitajte još:

Pevačica je sa Aleksom Rodrigezom raskinula pre oko mesec dana, a posle njegovih navodnih molbi „da porade na odnosu”, ispred njenog doma fotografisan je ipak Ben, sa kojim sada već, šuška se, planira lep odmor. Dženifer se nije javno oglašavala po bilo kom pitanju, ali dobro upućeni tvrde za „E!News” da u Montanu ide s bivšim verenikom, ali to neće biti A-Rod, kako ga mnogi nazivaju.

Sa druge strane, ona i Ben navodno su ostali u izuzetno dobrim odnosima. Godinama unazad se i čuju, a pošto se on raspitivao kako je, kada je raskinula s Rodrigezom, malo su produbili prijateljski odnos. Ako je verovati šuškanjima, pak, hemija je neverovatna i mnogi veruju da će se sa izvesnog odmora pevačica vratiti kući kao ponovo – zauzeta žena.

Podsetimo, Dženifer i Ben počeli su da se zabavljaju u julu 2002, a veridba je „pala” već u novembru te godine. Međutim, umesto svadbe, usledio je raskid, u januaru 2004, zvanično je bilo potvrđeno tamošnjim medijima. Deset godina kasnije, Džej Lo je otkrila kako joj je „taj rastanak možda i najteže pao od svih”.

Dženifer Lopez Profimedia

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike