Slađa Delibašić o Đoletu Đoganiju: Vesna i ja nismo kao sestre! Oprostiću sve, ali da zaboravim... (VIDEO)

30.12.2020

21:02 >> 09:16

0

Sa estrade se povukla zato što joj je dosadilo da živi od vikenda do vikenda i pokrenula je privatni biznis kako bi ćerkama obezbedila sigurnu budućnost, a

Slađa Delibašić o Đoletu Đoganiju: Vesna i ja nismo kao sestre! Oprostiću sve, ali da zaboravim... (VIDEO)
Copyright Foto: Toxic/ Časlav Vukojičić

Pevačica Slađa Delibašić na estradnoj sceni je ukupno tri decenije, ali se poslednjih godina više posvetila privatnom biznisu. Osim brojnih hitova koje je snimila u karijeri, njen privatni život i odnos sa bivšim suprugom Đoletom Đoganijem i suprugom Vesnom oduvek je intrigirao javnost. Pevačica je u razgovoru za 24sedam otvoreno govorila o svom ljubavnom životu, ali i starim ranama.

Pročitajte još

– Dobro sam, hvala Bogu. Ništa mi nije teško palo, mislim na ove zabrane zato što i pre svega ovoga nisam nešto izlazila. Retko gde idem, osoba sam koja ne voli nešto preterano da se eksponira, ne idem po kafićima, diskotekama zato što sam premorena od rada i tog noćnog života. Što se mene tiče, ja bih sve to do pet sati da radi i kraj – kaže Slađa kroz osmeh.

– Okrenula sam se nekim drugim stvarima i pokrenula svoj privatni bizns, otvorila sam vrtić, što je nešto što je dobro za budućnost moje dece. To bih preporučila i svim kolegama, da malo počnu da razmišljaju o nekom biznisu i da svako od njih uradi nešto u životu, da ne čekaju svaki vikend da bi zaradili – naglasila je ona.

Šta nam je Slađa rekla o podstanarskom životu, ali  i o zdravim životnim navikama i treniranju pogledajte u videu u nastavku teksta:

Važi za najzgodniju pevačicu na našoj estradi, a bez obzira na to što je u šestoj deceniji života na crtu ne mogu da joj stanu ni duplo mlađe koleginice. O njenom ljubavnom životu se mnogo spekuliše, a pevačica nam je otkrila kakav je njen trenutni emotivni status.

– Nešto me je zamađiao sigurno što se ljubavi tiče (smeh).  Imam jednog svog školskog prijatelja, slučajno smo se sreli nedavno. Viđamo se, odemo negde na ručak, pričamo o životu. Iskreno meni to prija jer je čovek koji je ispunjen i ostvaren. Imam samo mog najboljeg prijatelja i to mi je sasvim dovoljno – kaže Slađa i otkriva da li joj se udvaraju momci putem društvenih mreža:

Foto: Toxic/ Časlav Vukojičić

– Ima ih uvek, većinom su to samo pohvale. Ipak ja nisam taj tip, ne volim telefon i sve me to zamara – i poruke i ta napetost. Telefon me je stvarno umorio. Od marta imam svoj ritual, lepo mi je i tako sam mirna bez svih tih društvenih mreža i telefona, koji su mi bili najveći nemir – priznala je denserka.

Ljubavna priča i jako dobar odnos sa Vesnom Đogani uvek je pod lupom, ali je ovog puta dala i savet kako pobediti sujetu u delikatnom odnosu.

– Nismo baš kao sestre, ali bile smo nekada. Sve je do čoveka i njegove duše, a dobro uvek pobeđuje sve. Ostvarena sam, zašto ne bih preko nečega prešla? Čujem dosta negativnih komentara i čujem dosta toga na račun te priče, ali ja živim svoj život. Ja ću da oprostim sve, a da li ću da zaboravim, to je samo u meni i do mene – kaže Slađa.

Opširnije o odnosu Slađe i Vesne Đogani pogledajte u videu: 

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike