Slađa Delibašić razvela se od densera, a onda i od 15 godina mlađeg žandarma: Očigledno mi je suđeno da budem sama…

06.12.2020

09:46

0

Autor: M. Gudžulić

Drugi brak trajao joj je nepunih godinu dana. Kako je svojevremeno objasnila - nisu bili ,,na istim talasnim dužinama", niti su im se poklopile energije, stavovi i razmišljanja

Slađa Delibašić Printscreen Kurir TV

Slađa Delibašić, posle razvoda od densera Đoleta Đoganija, uplovila je u bračne vode 2014. sa 15 godina mlađim žandarmom Milanom Pejovićem. Međutim, ni ta ljubav joj nije potrajala. Sve je ,,puklo” za deset meseci, a u tom periodu, pevačica je verovala da joj je ,,suđeno da bude sama”.

– Istina je da sam se razvela, dok je bilo lepo, trajalo je – otvorila je ona dušu jednom prilikom ,,Novostima”, pa nastavila: – Razočarana sam u muškarce, više ih ne idealizujem i ne verujem u bajke. Razvod je novi početak. Nastavljam svoj život, malo sam zapostavila karijeru, pretvorila se u domaćicu, ženu i baku koja je najmanje mislila na sebe. Želim da se posvetim sebi, jer sam do sada bila posvećena deci i suprugu. Očigledno mi je suđeno da budem sama.

– Svako će krenuti svojim putem. Nisam više mogla da budem pod pritiskom, želim da se bavim svojim poslom i porodicom kako treba. Deca su mi najbitnija i nisam mogla da se odvojim od njih, ma koliko nekome moje ćerke i unuka smetale. Milan i ja nismo bili na istim talasnim dužinama, nisu nam se poklopile energije, stavovi i razmišljanja – objasnila je tada Slađa, pa na pitanje da li se ikad pokjala što se razvela od densera odgovorila:

– Da sam bila pametna, kao i većina žena, mogla sam da očuvam svoj brak. Ali pošto sam jako brzopleta kod mene je sve ,,sad ili ništa”. Moj unutrašnji osećaj me nikada nije prevario. Otišla sam glavom bez obzira, ali bi sve ponovo isto uradila… – piznala je u ,,Exkluzivu”, pa naglasila da izdaju nikad ne bi oprostila.

Pročitajte još:

Slađa Delibašić: Muka mi je od Đoganija, molim vas, ništa me ne pitajte!

Slavi 52. rođendan, ali to ne može da dokaže: Slađa Delibašić živi drugu mladost!

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti