Izgledaš kao besna tinejžerka! Džastin Biber zbog dredova ne meti kritika

22.05.2021

12:56 >> 13:08

0

Pevač je prema mišljenju mnogih sebe unakazio, te više nije onaj lepi momak na kojeg padaju sve devojke

Izgledaš kao besna tinejžerka! Džastin Biber zbog dredova ne meti kritika
Copyright Džastin Biber Profimedia

Džastin Biber, miljenik svih devojčica i omladine naišao je na brojne negativne komentare pošto je rešio da promeni svoj imidž zamenivši svoju frizuru dredovima. Ispod njegovih objava na društvenoj mreži Instagram često se mogu naći negativni komentari, te mnogi ističu da sada izgleda zapušteno, poput beskućnika, te da odmah promeni frizuru.

– „Mnogo je smešan sa ovom frizurom”, „Nikad mi nije bio simpatičan, ali je preterao sa ovim na glavi”, „Džastine, gotivim te, ali menjaj frizuru”, „Izgledaš kao besna tinedžerka, namrgoćen sa repićima samo još da vičeš”, „Zašto mu neko ne kaže kako mu kosa izgleda i da više nije sladak”, „Prljavo, baš… Frizura, sve”, „Ovo kao da nije pravi Džastin”, „Izgledaš kao da često konzumiraš marihuanu”, „Ludi stil”, „Živa legenda” – glasili su samo neki od komentara fanova.

Podsetimo, nova sezona serije “Prijatelji” uskoro počinje sa emitovanjem, bar na američkom tržištu, a za epizodne uloge najavljene su velike zvezde poput Lejdi Gage, Džastina Bibera, Dejvida Bekama, Rouz Viterspun i mnogi drugi.

Inače, Biber je nedavno bio na odmoru sa svojom nežnijom polovinm Hejli Biber, a mnogi komentarišu da je pevač imao sreće što je upoznao tako smernu i dobru ženu, koja mu je pomogla da se otrgne lošim navikama.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike