Ona je kolateralna šteta, a njen muž je mnogo ljut! Vesna Đogani o navodnom poljupcu Đoleta i njihove saradnice

09.05.2021

16:40

0

Autor: Danica Božović

Pevačica i denser su istakli da je uz pitanju montaža i da nije došlo do prevare, a da jedino u svemu ovome deblji kraj izvukla porodična prijateljica

Vesna Đogani ATAImages/Antonio Ahel

Danima unazad navodna prevara Đoleta Đoganija sa porodičnom prijateljicom Majom, uznemirila je čitavu javnost, a sada, po prvi put o ovome progovorila je Vesna Đogani koja je otkrila da ni najmanje nije posumnjala u vernost svog supruga, a da je kolateralna šteta u svemu ovome njihova saradnica.

– Ova vest koja se razvlačiča poslednjih dana je stvarno šokantna. Nema priče uopšte o prevari. Moj muž je surovo iskren, ovakav marketing nam uopšte nije potreban. Čudno sam se osećala. Znam kako funkcionišu mediji. Na ovakav način se od mog imidža pravi kupus salata koji ja gradim godinama. Ja ne mogu da verujem da se ovo dešava. Ljudi moraju da shvate da ja ne želim da se ovako reklamiram – ispričala je Vesna, pa objasnila ko je zagonetna žena koja je poljubila densera.

– To je naša poslovna saradnica Maja, koja godinu dana radi za nas oko papira, saradnje, Jutjuba, ugovora. Mi nismo pali sa Marsa. Kolateralna šteta je ta žena koja sad prolazi pakao. Ona se Đoletu samo zahvalila jer je on odneo televizor njenom sinu.

Pevačica je takođe objasnila da joj u prvi mah nije bilo svejedno kada je gledala prilog, a nakon kraćeg razgovora shvatila je da je u pitanju laž.

Vesna i Đole Đogani ATAImages/M. M.

– Kada sam pogledala najavu Paparaco lova, nije mi bilo svejedno. Sačekala sam da deca legnu i odmah sam ga upitala da li ima nešto da mi kaže, dala sam mu prostora da mi objasni. Ja njemu verujem, mi 20 godina živimo zajedno. Ovo je laž, nema priče o demantovanju. Šteta je već načinjena. Moja porodica zna da sam ja u srećnom braku, njen suprug je povređen zbog svega što se desilo, on čovek nije javna ličnosti i to ga je pogodilo. Ja sam pokušala da mu objasnim. Ukoliko bi Đole imao nekoga sa strane on bi to meni rekao. Kada naiđemo na problem, mi to odmah rešavamo – rekla je Vesna Đogani u emisiji „Premijera – Vikend specijal”.

Vesna je potom ispričala kako je izgledao njen razgovor sa porodičnom saradnicom koja je poljubila u obraz njenog supruga.

– Kada sam je pozvala, odmah sam je pitala da li je dobro, da treba prvo ona da se smiri i da znam da je ovo laž i da ja ne verujem da je ona imala te ljubavne momente sa mojim Đoletom. Pričale smo, onako sa ženske strane. Ona mi je rekla da je njen suprug ljut, ja ne znam kako ćemo mi ovaj problem rešiti. Ne znam kako da mu objasnim da ga njegova žena ne vara sa mojim mužem.

Vesna i Đole Đogani Printscreen Premijera

Đoletova supruga je otkrila i da je bila u kontaktu sa denserovom ćerkom koja apsolutno veruje u očevu iskrenost.

– Ja sam se čula sa Silvijom, ona je rekla i sama da je to čista glupost, a sa Slađom se ne čujem, ovo nju ne zanima – dodala je Đoganijeva.

– Sve je Vesna rekla, montaža je loše napravljena. Bilo je poljupca, ovako (ljubio je denser reportera u obraz) – rekao je kratko Đole Đogani u pomenutoj emisiji.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti