Ćerka će nas uvek održavati! Rasta govorio o odnosu sa Anom pa priznao: Upoznaću je sa novom devojkom

31.05.2021

20:55 >> 20:38

0

Autor: Marija Mitić

Reper o pritvorskim danima, kućnom pritvoru, ćerki...

Ćerka će nas uvek održavati! Rasta govorio o odnosu sa Anom pa priznao: Upoznaću je sa novom devojkom
Stefan Đurić Rasta - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Stefan Đurić Rasta napustio je pritvor u kome je bio tri i po meseca, u januaru ove godine. Reper je prriveden zbog posedovanja nedozvoljenih supstenci, a određena mu je i kazna kućnog pritvora u roku od godinu dana. Reper međutim, još uvek ne nosi nanogicu.

– Ja još uvek nemam nanogicu. Kao finalnu kaznu sam dobio nanogicu koju ću nositi godinu dana. Sada postoji proces kada se čeka da fizički ta nanogica bude stavljenja i krene mera kućnog pritvora. Nanogica je nešto što skraćuje kretanje, s tim što ću imati prilike da dolazim i radim u studiju, jer sam tu zaposlen. Direktor sam firme i držim studio. To je nešto što je moja svakodnevna obaveza i mesto gde provodim najviše vremena. Sa nanogicom ću to moći da radim, potrebno je da pošaljem zahtev i da mi nadležne institucije odobre. Imaću prilike da šetam jedno vreme i imam slobodu – kaže Rasta, a potom se osvrće na odnos sa bivšom suprugom, pevačicom Anom Nikolić.

Foto: ATAimages/Antoni Ahel

– Meni je prva asocijacija na Anu naša ćerka Tara. Hvala bogu da imamo takav dar od boga. To nikada neće moći da pokvari naše međusobne odnose i uvek će ih održavati. Anina najveća vrlina je neko ko je iskren do besvesti, što nije dobro, tako da bih to naveo kao i manu. Nikada mi nismo bili u svađi, da bismo se mirili. Detinjast u nekim slučajevima jesam, jer tako živim i to je moj način života. Možda budem i radio pesme za Anu, zašto da ne? – otkrio je Stefan kome je ćerka centar sveta.

– Volela je da bude u mom prostoru gde živim. Bilo je par situacija kada je sa bakom i dekom odlazila negde i uvek ih je pitala „hajde da se vratimo kući”, možda će tata da dođe. Kada sam došao u dom, ne mogu da opišem koja je to bila radost i euforija. Koliko je to iz tog malog bića bila velika količina ljubavi. U sekundi mi je popravila raspoloženje. Uvek sam bio blaži roditelj, ne znači da je to uvek dobro. Prosto ja sam otac i ona je meni ćerka, slab sam na nju. Kao ženskom detetu joj ne bih preporučio da se bavi ovim poslom, ali ću uvek biti tu za nju – govori reper za Blic.

Rasta je istakao da bi rado upoznao novu devojku sa Anom Nikolić, kada bi je imao, ali da je trenutno njegov ljubavni život u “statusu kvo”.

– Ja sam zaljubljen, imam ćerku koja mi najviše na svetu znači. Pogotovo kao neko ko je sveže izašao iz pritvora i kao neko ko ima osećaj da nadoknadi svu tu ljubav. Shvatio sam koliko je ta ljubav i bezuslovna da u životu radim dobre stvari. Kada je u pitanju ljubavni život, trenutno je status kvo. Više sam se posvetio sebi i poslu. Smeo bih Anu da upoznam sa svojom novom devojkom, što da ne, u budućnosti.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike