Biću osoba sa invaliditetom celog života! Dea Đurđević o posledicama i bolovima koje trpi

05.06.2021

18:55 >> 19:03

0

Voditeljka učestvuje u kampanji budimo bezbedni” i tim projektom želi da pokaže svima šta se njoj sve dogodilo zbog jedne sekunde nemara u saobraćaju

Biću osoba sa invaliditetom celog života! Dea Đurđević o posledicama i bolovima koje trpi
Copyright Dea Đurđević ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka jutarnjeg programa televizije Pink, Dea Đurđević pre više od dve godine doživela je saobraćajnu nezgodu zbog koje i dan-danas trpi velike posledice. Uz savete lekara i brojne treninge ona uspeva da se vraća normalnom načinu života, ali uz sveprisutan bol.

– Danas se osećam sjajno iako i dalje idem na terapiju i imam taj stalno prisutan bol. Kada se uporedi ovaj period i onaj period od pre dve godine, postoji velika razlika – kaže Dea, pa objašnjava da se uprkos svemu što joj se desilo drži čvrsto i nastavlja dalje:

Antonio Ahel/ATAImages

– Ja ću imati posledice čitavog života. Biću osoba sa indvaliditetom čitavog života i neću moći da radim mnoge stvari. Ali, Bože moj, živi se i preživi se. To je neki period koji sam ostavila iza sebe i želim da pokažem ljudima da može da se preživi i da se živi bilo sa manjim ili većim kvalitetom života.

Svoju ličnu nesreću iskoristila je za nešto plemenito – učestvuje u kampanji bezbednosti u saobraćaju.

– Sada imam viši cilj – učestvujem u kampanji “budimo bezbedni”. Želim da pokažem ljudima šta se meni sve dogodilo zbog jedne sekunde nemara u saobraćaju, bilo svog ili tuđeg. Nije važno čijeg, kada se život izgubi. Od početka ove godine, u nesrećama je izgubilo živote više od 150 ljudi – ispričala je voditeljka za „Srbiju Danas”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike