Nataša Bekvalac progovorila o Ikodinoviću: Ja najbolje znam koliko je prek!

12.08.2021

20:07 >> 19:42

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica kaže da sa bivšim suprugom priča i dogovara se isključivo o ćerki Hani

Nataša Bekvalac progovorila o Ikodinoviću: Ja najbolje znam koliko je prek!
Copyright Nataša Bekvalac. Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka. Prvi put se udala za našeg proslavljenog vaterpolistu Danila Daču Ikodinovića, sa kojim ima ćerku Hanu, a sada je progovorila o odnosu sa bivšim supružnikom.

“Novosadska Barbika” istakla je da sa Danilom danas razgovara isključivo o čerki Hani. Na pitanje da li je čudi što njen suprug o njoj u javnosti isključivo priča u superlativu, pevačica kaže:

ATAImages/ Antonio Ahel

– Poznajući njegovu preku prirodu, čudi me da uopšte priča o meni (smeh). Šalu na stranu, od trenutka našeg razvoda pa do danas, jedina naša zajednička tema i ono što nas spaja jeste naše dete. Na Hanu sam posebno ponosna, na sve ono što jeste i u kakvo žensko specijalno biće se razvija. Verujem da Danilo lepo priča jer na mene gleda kroz ulogu Hanine mame. Od njega uživam poštovanje i to je jedino što mi je potrebno da bih sa svim svojim kapacitetima i ljubavlju odgajala naše dete – kaže Nataša.

Nataša Bekvalac ATAImages/Antonio Ahel

Kako je Ikodinović nedavno otpočeo i političku karijeru, Bekvalčeva je za Story prokomentarisala i njegovo novo angažovanje.

– Politika me nikada nije interesovala, a šta mislim o njegovom angažovanju nije ni važno, ja sam njegova bivša žena – rekla je odlučno pevačica.

Podsetimo, Nataša Bekvalac i Danilo Dača Ikodinović upoznali su se 2004. godine, a od 2006. do 2011. su bili u braku.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike