Džejmi Oliver neće ni da čuje za šesto dete: Ženu javno prozvao ludom zato što se ne slaže s njim?

13.12.2020

09:12

0

Čuveni kuvar posle petog naslednika rešio je da ,,podvuče crtu, ali njegova draga po svemu sudeći nije...

Džejmi Oliver neće ni da čuje za šesto dete: Ženu javno prozvao ludom zato što se ne slaže s njim?
Copyright Džejmi Oliver Profimedia

Džuls i Džejmi Oliver u braku su već dve decenije i zajedno su dobili petoro dece – Popi Hani Rouzi, Petal Blosom Reinbou, Rivera Roketa Blua, Badija Bera Morisa i Dejzi Bu Pamelu. Kuvar smatra da je to ,,i više nego dovoljno”, međutim, njegova supruga i te kako uživa u majčinstvu i razmišlja o šestom nasledniku.

– Džuls je uvek želela mnogo dece, zato ih i imamo toliko, u suštini. Maštala je tome dugo i evo… Srećan sam, zahvalan, ali u godinama smo. Ona stvarno nije normalna, ona bi još jedno! Ali, granica mora da posatoji – izjavio je on gostujući u ,,The Joe Wicks” podkastu.

Njihovo najmlađe dete ima četiri godine.

S druge strane on je, prema pisanju stranih medija, gotovo spreman na sve kada je kuhinja u pitanju. Nedavno, otkrio je kako ,,rešava problem” praznične ishrane za one koji ne bi meso na meniju.

– Pečeni karfiol – rekao je on kao iz topa: – Svi koji ne jedu meso, ukoliko ga dobro spreme i začine, biće oduševljeni.

Pročitajte još:

Gordon Remzi: Deci ne dam ništa, da ne bi bili razmaženi!

Megan Markl ima 50 kilograma, a najviše voli da jede pomfrit: Krhku figuru održava i jogom, a jedno i dalje pije čim se probudi!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike