Nakon što se oprobao u poljoprivredi, Alen Islamović pokreće novi biznis: Počinjem da se bavim turizmom

12.06.2021

11:50 >> 11:24

0

Autor: Marija Mitić

U nedostatku koncerata, pevač je našao nove izvore prihoda

Nakon što se oprobao u poljoprivredi, Alen Islamović pokreće novi biznis: Počinjem da se bavim turizmom
Copyright Alen Islamović, Foto: M.M./ ATAImages

Pevač Alen Islamović posvetio se poljoprivredi jer već dugo vremena nema koncerata ni nastupa, pa je tražio dodatni izvor prihoda. Pevač specifičnog glasa bavi se uzgojem lešnika, čemu je u “doba korone” bio posebno okupiran. Takođe, on je sada otkrio da uskoro počinje da se bavi turizmom, tačnije izdavaće svoju kuću u Bihaću.

– Bez obzira na to što koncerata nema, mora se tražiti neki drugi posao. Okrenuo sam se još više poljoprivredi, svojoj plantaži lešnika i ove sezone ću se, najverovatnije, malo više baviti turizmom. Preuredio sam svoju kuću u Bihaću. Napravio sam dva velika apartmana, sredio sam dvorište, napravio sam bazen, tako da će gosti imati mir, komfor i tišinu. Kuća je u centru grada, sve mogu da obilaze i rade, što bismo rekli, s noge na nogu – kaže Islamović za Dnevni avaz.

Što se tiče nastupa, pevač kaže da dobija pozive, najviše iz naše zemlje, a prvom kontaktu s publikom nada se u julu.

ATAImages/ Antonio Ahel

– Još ništa nije potvrđeno, još se nudi, pregovara, menadžeri rade na terenu. A što se tiče „Bijelog dugmeta“, u stalnom sam kontaktu s Goranom Bregovićem. Čujemo se, čekamo da profunkcionišu Evropa, svet. „Bijelo dugme“ je velika korporacija, s Goranom na čelu, tako da, kada se otvori ceo svet, onda ćemo moći ponovo da sviramo, Amerika, Kanada, Australija, Evropa… Mi nismo grupa koja svira u manjem prostoru. Kada to krene, lako će se „Dugme“ aktivirati. Mi smo uvek spremni k’o zapeta puška – ističe Alen i dodaje da je veliki pobornik vakcina protiv koronavirusa.

– Vakcinisao sam se u Beogradu preko prijatelja s estrade, oni su mi to omogućili i sada sam miran. Moj savet ljudima je da se vakcinišu gde god se pruži mogućnost vakcinisanja. Ja bih otišao preko belog sveta zbog vakcine, jer mi otvara mogućnost nekog posla, a ne da samo budem zatvoren u kući, mogu otići u druge zemlje, tražiti poslove, dogovarati. Vakcina otvara mogućnosti. Da je tako loša, kao što neki „trube“, već bi pomrlo 200-300 miliona ljudi, međutim, ljudi su živi. Svi pričaju o tim vakcinama, nije bitno koja je, sigurno pomaže. Kada sam se vakcinisao, nisam imao nikakve nuspojave – rekao je pevač „Bijelog dugmeta“.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike