Melina Džinović usnimljena nasred ulice sa viklerima na glavi, a na nogama - japanke (FOTO)

18.06.2021

11:10 >> 13:23

0

Autor: D. Božović

Modna dizajnerka i u prirodnom izdanju izgleda fantastično, te je još jednom opravdala titulu jedne od najlepših žena na javnoj sceni

Melina Džinović usnimljena nasred ulice sa viklerima na glavi, a na nogama - japanke (FOTO)
Melina Džinović - Copyright Melina Dzinović, 24sedamKatarina Mihajlović

Supruga Harisa Džinovića, Melina Džinović pleni svojim izgledom gde god da se pojavi, a nosi i titulu jedne od najlepših i najdoteranijih dama na srpskoj sceni.

Sada ju je ekipa emisije „Paparaco lov” usnimila u potpuno prirodnom izdanju bez šminke, potpuno ležerno obučenu i sa viklerima na glavi. No, bez obzira na sve to, modna dizajnerka odlično izgleda i u ovom prirodnom izdanju.

Melina Džinović, Foto: Printscreen Youtube/Paparazzo lov

Naime, pomenuta ekipa pratila je Melinu dok je išla u posetu jednom prestoničkom frizeroskom salonu.

Džinovićeva je nakon nekog vremena izašla iz salona sa sve papilotnama i isfeniranom kosom. Za ovaj izlazak je odabrala crnu ležernu odevnu kombinaciju, a na nogama je nosila japanke.

Melina Džinović, Foto: Printscreen Youtube/Paparazzo lov

Podsetimo, bračni par je nedavno završio sa radovima na velelepnoj vili na Selnjaku, a ekipa portala 24sedam je ispratila završne poslove.

– Enterijer je gotov, nema tu šta se ko pita, a pitao sam se Boga mi. Kako se neću pitati. Svi oni koji se ne pitaju su pali pod uticaj žene. Ne može žena da bude kapiten tima, pa da vodi sve. Uostalom, ako može, ako je sposobna i ako zna, evo kapitenska traka odmah i, neka vodi i mene i porodicu i sve živo, nemam ništa protiv. Još bih najsrećniji bio – ispričao je Džinović jednom prilikom za domaće medije.

24sedam/Katarina Mihajlović/Antonio Ahel/ATA Images

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike