Melina Džinović: Volim glamur i da sam doterana, Haris je moj životni oslonac

16.01.2021

21:31

0

Autor: N. Mijušković

Modna kreatorka u svom životnom saputniku uvek nalazi podršku, a evo čemu ju je prethodna godina naučila

Melina i Haris Džinović ATAImeges/Antonio Ahel

Supruga pevača Harisa Džinovića, Melina Džinović je poznata modna kreatorka koja je sa oprezom gradila svoju karijeru.

Otkakao je zakoračila u svet mode, nikada se nije hvalila svojim postignućima, a svoj posao smara sekundarnom životnom pričom, a fokus ovog bračnog para su deca Đina i Kan.

Čemu vas je naučila 2020. godina?

– Ova godina me je naučila da se sve može promeniti preko noći, da se može biti veoma srećan u nekim drugim uslovima, vodeći jednostavniji život, bez putovanja i pogodnosti na koje smo svi navikli. Nisam pala u depresiju niti sam sve doživela tragično. Dok je god porodica dobra i srećna, to je najbitnije jer je ona srž svega. To mi je ova godina potvrdila, a naučila me strpljenju, miru i da ne budem aktivna koliko sam navikla.

Melina i Haris Džinović ATAImages/Antonio Ahel

Dokle ste stigli s opremanjem nove kuće?

– Bez obzira na sve naslove koji prate našu kuću koja se gradi dve godine, ne volim da to komentarišem. Sve što normalni ljudi rade koji prave sebi novi dom, radimo i mi.

Da li se nov prostor dopada svima u porodici?

– Svima se dopada jer smo pravili mesto za sebe i najbolje što možemo, mislim da ćemo biti veoma srećni tamo.

Nastupi muzičkih zvezda su utihnuli, kakve su aktivnosti vašeg supruga?

– Hariju se život promenio jer više nije na nastupima, sve aktivnosti je okrenuo ka porodici i kući. Ostao je hladne glave i smiren, prihvatio situaciju kakva jeste. Ali to je očekivano od čoveka s njegovim iskustvom. Nedostaje druženje, koncerti, ali on je optimista, sigurni smo da će se sve vratiti na svoje.

ATAImages/ Antonio Ahel

Koliko se, od kada kreirate, promenio vaš modni senzibilitet, kao poslednjih 10 meseci? 

– Nisam žena koja je u stanju da bude kežual, volim glamur i da sam doterana. Za vreme izolacije sam se još više sređivala, nisam odustajala od svog modnog stila koji uključuje haljine i visoke potpetice, nisam nosila trenerke. Žene se sada, čini mi se, više okreću glamuru. To je i moja potreba. U martu, kada planiramo novu kolekciju, verujem da će se proslave i zabave vratiti.

Pročitajte još

Da li i dalje Harisa najradije pitate za mišljenje kada pripremate neki novi poslovni potez?

– Sa suprugom pričam o svemu, od poslovnih poteza, preko lajsni do menija za večeru. Nema tema koje su isključene. Ne znam s kim bih pre pričala o tome nego s čovekom koji mi je životni oslonac i s kojim sam sve napravila proteklih 18 godina. Smatram ga najboljim savetnikom i ostali smo svih ovih godina u takvom bliskom odnosu – ispričala je Melina za magazin Story.

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti