Bekuta o glamuru i poslu: Ne znam da li ću sledeće sezone biti u žiriju „Zvezda Granda"? Pevačica iznenadila!

19.06.2021

09:59 >> 09:16

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica i aktivni član žirija čuvenog talent-šoua otkrila je i ko je njen favorit, pa objasnila kako stvari stoje, te šta se dešava kada se neko od kand

Bekuta o glamuru i poslu: Ne znam da li ću sledeće sezone biti u žiriju „Zvezda Granda"? Pevačica iznenadila!
Copyright Ana Bekuta ATAImages/Antonio Ahel

Ana Bekuta uživala je prethodne večeri na otvaranju poslastičarnice „Lutak” u Beogradu – ovakva dešavanja veoma su joj nedostajala. Malo vremena, međutim, izdvojila je za razgovor sa medijima pa se dotakla posla, ljubavi, glamura, ali i „Zvezda Granda”, pa mnoge zatekla izjavivši kako „nije izvesno da će biti u žiriju iduće sezone”. Ipak, brzo je priznala da u stvari nije baš tako.

–  Mi prepuštamo  sada sve glasovima publike. Trudili smo se da odaberemo najbolje, po našem mišljenju. Publika uvek donese pravi sud. Što se tiče mog favorita, to može biti moja kandidatkinja Ivana Bogićević, jer je vrlo neobična i ima neobičan repertoar. prilično je zabavna, a ume dobro i da peva… Ne znam da li ću ja biti u žiriju sledeće sezone. Ne znam od čega zavisi, od dogovora, od Saše Popovića. Mada, šalim se, mislim da ću biti – ispričala je Bekuta.

O nadmenim kandidatima, onima koji se postavljaju kao „i veće zvezde od onih koji čine ekipu žirija”, takođe je imala komentar.

– Mnogo nadobudnih kandidata je prošlo kroz takmičenje i mi ne znamo gde su oni danas. Ovaj posao traži profesionalce, ljude koji znaju da pevaju, koji to vole, koji znaju da se dopadnu publici, koji imaju „to nešto”, što mi zovemo “iks faktor” i to publika prepozna. Moj savet mladim pevačima je samo rad. rad, red i disciplina. Radom se postiže sve – naglasila je ona.

Ana Bekuta ATAImages/Antonio Ahel

Kada je stajling u pitanju, njenoj publici, sigurna je – važnija je pesma od glamura, ali prethodne večeri, lep ogađaj bio joj je inspiracija.

– Ovaj glamur ima svoju podlogu. 35 godina sam u poslu i kad hoću mogu da budem glamurozna, kad neću „baš briga me” – što kaže Brena u pesmi. Mislim da mi publika ne zamera bilo koje moje izdanje i mislim da im je najvažnija pesma… Ovako glamurozni događaji su mi nedostajali. Kao što znamo, nije ih bilo dugo, ali evo krenuli su – ispričala je Bekuta, pa istakla da će se i te kako počastiti slatkišima koje obožava, ali da s partnerom Milutinom Mrkonjićem tu ljubav ne deli.

– Ne volim sladoled. Više volim sitne kolače. Kao što se vidi na meni, ne vodim računa o ishrani. Počastiću se večeras slatkišima, pa ću od ponedeljka na dijetu (smeh). Pored ovakvih poslatičarnica ja se povlačim i dižem ruke od pravljenja kolača. Uvek ih poručim. Milutin ne voli slatkiše pa se ni ne trudim. Milutin je imao važan sastanak, pa nije došao sa mnom, možda nam se pridruži kasnije. On nije ni video moje elegantno izdanje, a voli sva moja izdanja – naglasila je pevačica.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike